Netflix, Stranger Things: Puzzle Tales oyununu dizinin 4. sezonuna uygun olarak yeniden yayınladı

İlk olarak 2021 yılında yayınlanan Stranger Things: Puzzle Tales, 4. sezona uygun olarak şekilde güncelledi. Oyunun bu sürümü, Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3: The Game gibi diğer Stranger Things temalı oyunlar arasında yerini aldı.
Netflix, Stranger Things: Puzzle Tales oyununu dizinin 4. sezonuna uygun olarak yeniden yayınladı

Netflix'in en popüler yapımlarından biri olan Stranger Things, sadece dizi bölümleriyle veya konusuyla değil, çevresinde olan bitenlerle de adından söz ettiriyor. Kafamızı çevirdiğimiz her yerde "Hellfire Club" tişörtleri, Demogorgon'lu akıllı telefon aksesuarları ya da Stranger Things logolu çoraplar görebiliyoruz. Bir dönem müzik gruplarının merchandise ürünleriyle yaptığı bu etkiyi artık diziler, filmler de yapmaya başladı. Ancak Stranger Things, sadece fiziksel dünyayı değil oyun dünyasını da bu alanda etkilemeye devam ediyor.

Netflix, bir süredir mobil oyunlarıyla gündemde. Hatta şirket, bu kapsamda satın alımlar yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar Stranger Things temalı birçok oyun piyasaya sürüldü ve bu oyunlardan bazıları da popüler hale dönüştü. İlk olarak 2021 yılında yayına alınan Stranger Things: Puzzle Tales de bu oyunlardan biri. Dijital yayın devi, şimdi ise bu oyunu 4. sezona uygun olarak şekilde güncelledi. 

Ağustos ayında App Store ve Google Play Store'dan kaldırılan oyun, güncellenmiş haliyle yeniden indirilebilir durumda. Kısacası oyunun bu sürümü, Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3: The Game gibi diğer Stranger Things temalı oyunlar arasında yerini alıyor. 

Netflix, son dönemde Stranger Things ile ilgili iş birlikleri de gerçekleştirmişti. Yayın devi, Stranger Things tabanlı özelleştirilmiş avatarlar için Reddit ile ortaklık kurmuş ve kişiselleştirilmiş çalma listeleri için Spotify ile birlikte anlaşmıştı. Netflix ayrıca geçtiğimiz ayında Helsinki'de bir oyun stüdyosu kurdu. Şirketin ikinci oyun stüdyosunun ise Kaliforniya'da açılacağı bilgisi paylaşıldı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.