Metaverse'de sürükleyici bir marka deneyimi yaratmak için yol haritası

Hedef kitlesine uygun platform seçimi, metaverse girişimlerinin kullanıcı tabanı genişliği, kullanıcıların metaverse motivasyonu ve metaverse'de markalardan beklentisi, metaverse'de müşterek üretim ve gelir paylaşımı modelleri, metaverse yatırımları ve sektörel etkiler sizlerle!
Metaverse'de sürükleyici bir marka deneyimi yaratmak için yol haritası

Şimdiye kadar pek çok marka metaverse girişimlerini hızlıca benimseyerek, kendi arsalarında özel deneyimler yaratmayı başardı. Özel NFT koleksiyonları, iş ortaklıkları ve topluluk odaklı pazarlama taktikleri, metaverse'de marka konumlandırmanın olmazsa olmazı haline geldi. Metaverse'de sürükleyici bir marka deneyimi yaratmak için yapılabileceklere birlikte bakalım. 

Hedef kitlenize uygun platform seçimi

Öncelikle hangi metaverse girişiminin hedef kitlenize hitap ettiğini tespit etmek mühim. Takipçi kitleniz, Decentraland, The Sandbox'ta gördüğümüz blockchain tabanlı ancak Voksel görünümünü mü tercih ediyor yoksa blockchain'i yeni benimsemeye başlayan Fortnite ve Roblox'da gördüğümüz iki boyutlu ortamda mı daha rahat hissediyor? Belki de Meta’nın VR odaklı metaverse girişimi Horizon Worlds'ün çevreleyici deneyimi takipçi kitlenize daha cazip geliyor olabilir. Mevcut personaların ötesinde yeni Z jenerasyonun alım gücü ile birlikte pazarlama stratejilerinize dahil olması, platform seçiminde etkin rol oynayacaktır. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.