Manc Games, oyun içi varlığı Mancium için GEM Digital Limited'den yatırım aldı

Manc Games, oyun içi varlığı olan Mancium için GEM Digital Limited'den (GEM) yatırım aldığını açıkladı. Manc Games'in oyun içi token'ı olan Mancium, yeni nesil halka açık bir blockchain ağını temsil ediyor.
Manc Games, oyun içi varlığı Mancium için GEM Digital Limited'den yatırım aldı

2019'da kurulan ve 2020 yılında ilk oyununu yayınlayan Manc Games, oyun içi varlığı olan Mancium için GEM Digital Limited'den (GEM) 50 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Manc'ın piyasaya sürdüğü üç mobil oyunu toplamda 3 milyon indirmeyi aştı.

Manc Games’in kripto para birimi Mancium Token, geçtiğimiz mart ayında satışa sunulmuştu. Manc Games'in oyun içi token'ı olan Mancium, yeni nesil halka açık bir blockchain ağını temsil ediyor. Mancium Token, Manc ekosistemine güç sağlayan uygulama içi satın alımlar, özel oyun içi etkinlikler ve Manc Academy'yi destekleme gibi tüm işlemlerde kullanılabiliyor.

Kullanıcılar Mancium’u, Manc Games’in geliştirdiği uygulamalarda, ürün içi alım-satım yapmak için kullanabiliyor. Manc oyunlarının bazı özellikleri ve item'ları yalnız Mancium ile elde edilebiliyor. Belirlenmiş süre boyunca Mancium'u elinde tutan yatırımcılar, yüksek kâr ve çeşitli ikramiyeler kazanma şansı yakalabiliyor. Mancium yatırımcılarına sağlanan bir başka avantaj ise Manc Academy'ye katılma fırsatı. Academy'ye katılmak isteyen adaylar arasında Mancium sahipleri öncelikli oluyor; Manc Games’ın geliştirdiği uygulamaların meta sürümlerini yalnızca Mancium Token ve aynı ekosistemde yer alan NFT’lere sahip olanlar deneyimleyebiliyor.

Manc Games'in web sitesine baktığımızda şirketin, 101 Muhabbet, Okey Muhabbet, Rummikub, Miskett, Bil Kazan Oyna, Han Wars, Hans' Square, City Treasure, Citi Animal, Chef League gibi oyunları olduğunu görüyoruz. 

Manc CEO'su ve kurucusu Halit Emre Aydın, GEM'in iş birliğinin Manc'ı küresel bir oyun şirketi olmaya bir adım daha yaklaştıracağını; sadece mobil oyun uygulaması sektöründe değil, bütün oyun ekosisteminde küresel bir firma olma hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Daha geniş kullanım ağına ve büyük kitlelere ulaşmayı planladıklarını söyleyen Halit Emre Aydın, bunlara ek olarak, yakın gelecekte piyasaya sürülecek Manc oyunlarının Meta sürümlerinde de Mancium Token ile benzersiz özelliklere ve yeteneklere sahip olacağını belirtti. Yeni yatırımın halihazırda 10 merkezi borsada listelenen token'ı daha yaygın hale getireceğini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.