Twitter'ın CoTweets özelliği daha geniş bir kullanıcı kitlesine açıldı

Şu an için Kanada, Kore, ve ABD'de test edilen CoTweets özelliğinin kademeli olarak daha geniş kitlelere açıldı.
Twitter'ın CoTweets özelliği daha geniş bir kullanıcı kitlesine açıldı

Twitter'a iki hesabın ortaklaşa gönderi paylaşmasını sağlayan CoTweets özelliğinin geleceğini sizlere 2022'nin Temmuz ayında aktarmıştık. Bugün The Verge'ün Kıdemli Editörü Tom Warren'ın yaptığı bir paylaşım ile CoTweets özelliğinin kademeli olarak daha geniş kitlelere açıldığını görüyoruz. 

Hala test sürümünde olan özellik, görüldüğü üzere iki farklı hesabın tek bir tweeti sahiplenmesini sağlıyor. Özellik sayesinde iki farklı hesap tek bir tweetin yazarı olarak konumlanabilecek. Şu an için Kanada, Kore, ve ABD'de test edilen özellik, yeni test kullanıcılarına açılmış görünüyor. Yine de Twitter'ın henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadığını belirtmekte fayda var. 

Şimdiye kadar bülten ve biletli spaces özellikleri dahil olmak üzere çıkardığı pek çok özellikle  yaratıcı ekonomiyi destekleyen Twitter, markaların içerik üreticilerle daha fazla iş birliği yapması için CoTweets'ten faydalanabilir. Bu da markalara reklam modellerinin ötesinde yeni seçenekler sunmak anlamına geliyor. 

Bir süredir Elon Musk'ın şirketi satın alma süreci ve akabinde açılan dava ile gündeme gelen şirket, geçen hafta sunulan dava kapsamında yeni kanıtlarla çok konuşulmuştu. Kanıtlar, Elon Musk, Twitter'ın kurucusu ve Eski CEO'su Jack Dorsey, Yönetim Kurulu Başkanı Bret Taylor ve şirketin şu anki CEO'su Parag Agrawal arasındaki yazışmaları ortaya çıkardığını hatırlatalım

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.