Performans yönetimine odaklanan Twiser, 20 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Twiser tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 20 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Söz konusu yatırımın ABD merkezli Plug and Play Tech Center'dan geldiğini de ekleyelim.
Performans yönetimine odaklanan Twiser, 20 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Yapay zeka destekli performans yönetimi sistemi olarak hizmet veren Twiser girişimini ilk olarak geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. OKR metodolojisine ve performans yönetimine odaklanan Twiser, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Twiser tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 20 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Söz konusu yatırımın ABD merkezli Plug and Play Tech Center'dan geldiğini de ekleyelim. Plug and Play Tech Center'ın Twiser'a ne kadar yatırım yaptığı ise paylaşılmadı.

Oldukça hızlı bir şekilde büyüyen ve bugün 25 ülkede, 12 farklı sektörden 60 bini aşkın kullanıcıya hizmet veren Twiser, çalışan ve işveren arasındaki görünmez mesafeyi kaldırarak kurumsal stratejileri, şirketin her kademesine yaymayı hedefliyor. Twiser'ın müşterileri arasında Boyner, CMS, Hayat Holding, Insider, MESS, Sahibinden, Yapı Kredi ve Yıldız Holding gibi önemli markaların yer aldığını da ekleyelim.

Twiser tarafından aktarılan bilgilere göre sunulan çözümleri kullanan şirketler, yönetici - çalışan iletişimlerinde yüzde 85 iyileşme, hedef sistemine yüzde 100'e varan katılım ve performans, yönetim aracının 20 kat daha fazla kullanımı gibi kazanımlar elde edebiliyor.

Portföyünde 1 milyar dolar değerlemeyi aşarak unicorn statüsüne ulaşmış 30 şirkete ev sahipliği yapan Plug and Play Tech Center'ın ortaklarından Alireza Mansour, Twiser’ın yolculuğuna katılmaktan heyecan duyduklarını söyleyerek, şirketin geliştirdiği çözümlerin pazarlama, müşteri ilişkileri ve çalışan performansı arasında güçlü bir köprü kurduğunu vurguladı.

Google, Apple ve Dropbox gibi yatırımlarıyla tanınan Plug and Play Tech Center'ın yatırım portföyüne katılma şansı buldukları için mutlu olduklarını ifade eden Twiser CEO’su Ongun Demirler ise yatırımla birlikte uluslararası pazarlardaki varlıklarını da güçlendireceklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.