Web3 satranç oyunu Immortal Game, 12 milyon dolar yatırım aldı

Web3 satranç oyunu Immortal Game, TCG Crypto liderliğinde 12 milyon dolar yatırım aldı
Web3 satranç oyunu Immortal Game, 12 milyon dolar yatırım aldı

Web3 satranç oyunu Immortal Game, yeni yatırım turunu 12 milyon dolar yatırım ile kapattı. TCG Crypto liderliğinde gerçekleşen tura Cassius, Greenfield One, Sparkle Ventures, 35V, Blockwall, Kraken Ventures ve Spice Capital katılım gösterdi. Bu yeni yatırım turuyla birlikte şirketin topladığı yatırım miktarı 15 milyon dolara ulaştı. 

Girişim faaliyet alanı

Thomas Zaepffel ve Geoffroy Mestrallet tarafından 2021 yılında kurulan Immortal Game, dijital satranç oyunlarına yeni bir soluk getiriyor. Şu an için beta sürümünde olan Immortal Game, NFT satranç taşları ve oyun içi ödül programlarıyla dikkat çekiyor. 

Immortal Game'in mobil ve tarayıcı sürümleri mevcut. Maxime Vachier-Lagrave ve Pragganandhaa Rameshbabu dahil olmak üzere 50'den fazla satranç ustasının desteklediği Immortal Game, kendini yeni nesil satranç platformu olarak tanımlıyor. GZA, Queen’s Gambit'in yapımcısı Scott Frank ve çeşitli YouTube ve Twitch içerik üreticileri Immortal Game'in danışman kadrosunda yer alıyor. 

Girişim, stil sahibi bir takım satranç taşlarını temsil eden NFT'lere "Immortal" ismini veriyor. Bu NFT'ler aynı zamanda oyun için bazı görevlerle ve belli oyun stilleriyle ilişkili. NFT'ye ait görevleri tamamladıkça, lider tablosunda üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. 

Ayrıca liderlik tablosunun üst sıralarında yer alan kişiler haftalık olarak kripto ödemeler ile ödüllendiriliyor. Arzu ederseniz, oyun içi pazar yerinde NFT'lerinizi açık artıma ile satmanız ya da yeni NFT'ler satın almanız mümkün.

Gelecek planları

Ekip, ABD, Avrupa ve Hindistan'da önemli pazarlara açılmayı planlıyor. Immortal Game’in CEO'su Thomas Zaepffel, oyunu ve ürünü topluluğun oluşturduğunu düşündüklerini ve bu nedenle ürünün değerini ve gelirin bir kısmını toplulukla paylaşmak istediklerini belirtti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.