Yapay zeka destekli performans yönetimi sistemi: Twiser

Yapay zeka destekli yeni nesil OKR sistemi Wokr ile kullanıcı, kendisini şirket hedeflerinden uzaklaştıran faktörleri eleyebiliyor. Doğru hedef belirleme stratejileriyle ölçülebilir performans analizleri gerçekleştirilebiliyor.
Yapay zeka destekli performans yönetimi sistemi: Twiser

Ölçülebilir sonuçları olan, ulaşılabilir, gerçekçi ve sonuç odaklı hedefler belirlemek için hem kişisel hem de ekip olarak kullanılabilen bir hedef belirleme aracı diyebileceğimiz OKR'ler, özellikle uzaktan çalışmanın arttığı ve kalıcı hale gelmeye başladığı bu dönemde bir hayli önem kazandı. Zira OKR’lar sayesinde, çalışanları ölçülebilir hedefler etrafında birleştirebilmek, ilerlemeyi izleyebilmek, çalışan bağlılığı, performansı ve yetkinliklerini artırabilmek mümkün oluyor. OKR çözümleri sunan yerli bir girişim olan Twiser da bu kapsamda çalışanlara ve işverenlere yardımcı olmayı hedefliyor.

Yapay zeka destekli yeni nesil OKR sistemi: Wokr

Twiser, bilhassa Wokr çözümü ile ön plana çıkıyor. Yapay zeka destekli yeni nesil OKR sistemi Wokr ile kullanıcı kendisini şirket hedeflerinden uzaklaştıran faktörleri eleyebiliyor. Doğru hedef belirleme stratejileri geliştirerek ölçülebilir performans analizlerinin gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor. Platformda hedef belirledikten sonra o hedeflere sadık kalmak büyük önem teşkil ediyor. Diyelim ki bir şirket Wokr çözümünü kullanmaya başladı, yöneticisinden ekip üyesine kadar herkese ayrı bir hesap oluşturuluyor ve kontrol mekanizmaları bu sayede daha iyi işliyor. Bir yönetici, kendisine rapor vermesi gereken çalışanının yaptığı işte hangi seviyede olduğunu görebiliyor. Aynı şekilde şirketin başındaki isim, tüm çalışanların yaptıkları işleri kontrol edebiliyor.

Wokr, bir şirkete verimlilik sunuyor. Platform, iş süreçlerinizin günlük akışında çalışanları hedef odaklı tutarak önemsiz detaylar arasında kaybolmalarını engelliyor. Odağı kaybetmeden hedeflere ilerlenmesini sağlıyor. Performans değerlendirme dönemleri sonunda verimlilik artışının somut veriler halinde gözlemlenmesine imkan tanıyor. Wokr ile istediğiniz kişiden anlık feedback alabiliyor; siz de istediğiniz anda feedback verebiliyorsunuz. Takım OKR’larını destekleyen yapı sayesinde birlikte başarılan hedeflerdeki gelişmeleri her an takip edebilmek mümkün. Planlanmış check-in toplantıları sayesinde yönetici ve çalışan bağlılığını artırarak takım çalışması kültürü teşvik ediliyor.

Ongun Demirler tarafından kurulan ve şu anda 35 kişilik ekiple faaliyet gösteren Twiser, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’yla ilk aşamada üç yıl sürecek iş birliği sayesinde, aynı anda 259 şirkete ulaşma fırsatı buldu. Twiser, tüm müşterileriyle birlikte 4 ülkede ürününün kullanıldığnı; şu ana kadar yüzde 95 oranında kullanıcı dostu geri dönüş aldıklarını belirtiyor.

Gelir modeli: Kullanıcı bazında aylık ücretlendirme

Culture Amp, Lattice, Workboard gibi OKR software firmalarının rakipleri olduğunu belirten şirket, yapay zeka, kullanıcı deneyimi ve takım çalışmasını destekleyen özel bir modülünün olmasının ayrıca kullanılan herhangi bir HR uygulamasına rahatlıkla entegre olabilmesinin kendilerini diğer şirketlerden ayırdığını söylüyor.

Kurucu ekibin tohum yatırımı ile hayata geçirilen Twiser, gelir modeli olarak kullanıcı bazında aylık ücretlendirme talep ediyor. 

Twiser, kısa vadede önce Türkiye ve MENA Bölgesi’ndeki ayak izini büyütmek ve daha fazla şirketin OKR yolculuğuna destek olarak onları üstün başarıya ulaştırmak istiyor. Sayısız çalışanın performans ölçümünün en doğru şekilde yapılmasına aracılık etme arzusunda olan şirket, böylece tüm çalışanların emeklerinin değerinin farkına varıldığını hissedeceğini, birbirlerine ve şirketlerine karşı amaç birliği ve sadakat içinde olacağını belirtiyor. Şirketin orta vadede ise hem Avrupa ülkelerinde hem de Amerika’da OKR alanının en güvenilir oyuncularından biri olarak benzer ihtiyaçları karşılama hedefi bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.