Apple Watch Pro'nun yeni görüntüleri sızdı: Apple Watch Pro kasaları 49 mm olacak

Apple Watch Pro kasasını Apple Watch 7 ve Apple Watch 8 serileriyle karşılaştıran Sonny Dickson, kasanın 49mm olacağı iddiasını güçlendirdi. 
Apple Watch Pro'nun yeni görüntüleri sızdı: Apple Watch Pro kasaları 49 mm olacak

Apple ürünlerine dair önceden paylaşımlarda bulunmasıyla tanınan Sonny Dickson, Apple Watch Pro kaslarıyla ilgili görsel paylaşımında bulundu. Apple Watch Pro kasasını Apple Watch 7 ve Apple Watch 8 serileriyle karşılaştıran Dickson, kasanın 49mm olacağı iddiasını güçlendirdi. 

Görsellere bakıldığında Apple Watch Pro, 45mm veya 41mm olan Apple Watch 7 serisinin yanında çok daha büyük kalıyor.  Bu arada eklemekte fayda var;  Apple Watch 8 serisinin bu çarşamba gerçekleşecek Far Out etkinliğinde duyurulması bekleniyor. 

Aslına bakarsanız ilk sızan Apple Watch Pro görsellerinin sızması açısından bu bir ilk değil. Dün Sal Krishna tarafından yapılan bir haber ile Apple Watch Pro CAD renderları, kamuoyu ile paylaşılmış ve kasanın 49 mm olacağı iddia edilmişti. Aynı şekilde Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman da bu iddiaları destekleyerek, Apple Watch Pro'nun daha geniş bir ekrana, pile ve titanyum kasaya sahip olacağını açıklamıştı. 

Ayrıca Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre "Pro" Apple Watch modeli de uydu iletişim bağlantısı özelliği ile karşımıza çıkabilir. Minyon kişilerin bileğinde çok daha büyük duracak bu tasarım, atletik yapıya sahip sporcuları memnun etmek için hayata geçirilmiş olabilir. 

Apple'ın "Far Out" ismini taşıyan etkinliğinde 3 farklı Apple Watch modelinin tanıtılması bekleniyor. Bu modeller ise Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ve ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch Pro modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Her Apple etkinliğinde olduğu gibi bu etkinlikte de gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız. 7 Eylül tarihinde görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.