Ekstrem sporlara odaklanması beklenen Apple Watch, yeni bir tasarım ile gelebilir

Pro Apple Watch modeli ile ilgili yeni açıklamalarda bulunan Gurman, yeni Apple Watch modelinin önemli bir tasarım değişikliği ile karşımıza çıkabileceğini paylaştı.
Ekstrem sporlara odaklanması beklenen Apple Watch, yeni bir tasarım ile gelebilir

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple'ın önümüzdeki aylarda 3 yeni Apple Watch modeli ile karşımıza çıkacağını geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık.

Apple'ın üzerinde çalıştığı Apple Watch modelleri ise Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ve ekstrem sporlara odaklanan yeni bir model olarak karşımıza çıkıyor. Ekstrem sporlara odaklanan ve Pro olarak da adlandırılması beklenen Apple Watch modelinin büyük bir ekran ve batarya ile gelebileceği daha önce ortaya çıkmıştı.

Bugün Pro Apple Watch modeli ile ilgili yeni açıklamalarda bulunan Gurman, yeni Apple Watch modelinin önemli bir tasarım değişikliği ile karşımıza çıkabileceğini paylaştı. Söz konusu tasarım değişikliği, 2018 yılından bu yana Apple Watch için yapılan en büyük tasarım değişikliği olacak.

Tasarım detayları ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmasa da Pro Apple Watch modelinin diğer Apple Watch modellerine oranla yüzde 7 oranında daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ekstrem sporlara odaklanacak olan Pro Apple Watch modeli ile ilgili bir diğer önemli detay ise pil performansı ile ilgili.

Hatırlatmak gerekirse Apple Watch modelleri genellikle 1 günlük pil ömrü sunuyor. Gurman'a göre bu durum yeni Apple Watch ile birlikte değişecek. Gurman, Pro Apple Watch modelinin bir günden daha uzun bir pil performansa sunacağını aktardı.

Apple Watch sensörleri ile ilgili önemli açıklamalarda da bulunan Gurman, kan basıncı ve glikoz ölçümleri ile ilgili sensörlerin 2025 yılında kullanıma sunulabileceğini aktardı. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.