iPhone 14 ailesi 7 Eylül tarihinde tanıtılacak

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone 14 ailesinin tanıtılacağı etkinlik, 7 Eylül tarihinde gerçekleşecek.
iPhone 14 ailesi 7 Eylül tarihinde tanıtılacak

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple'ın iPhone 14 ailesini ve diğer yeni modellerini 7 Eylül Çarşamba günü tanıtabileceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık.

Bugün Apple tarafından yapılan açıklama ile birlikte iPhone 14 ailesinin tanıtılacağı etkinliğin tarihi 7 Eylül Çarşamba günü olarak doğrulandı. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre "Far Out" ismini taşıyan etkinlik, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.

Online olarak gerçekleşecek olan etkinliğe fiziksel katılım olup olmayacağı konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hatırlatmak gerekirse pandemi öncesinde etkinliklerini fiziksel olarak gerçekleştiren Apple, pandemi ile birlikte tamamen online etkinliklere geçiş yapmıştı.

Pandeminin hızını kesmesi ile birlikte ise geçtiğimiz Haziran ayında WWDC 2022 etkinliğini hibrit olarak gerçekleştiren şirket, yeni iPhone ailesinin tanıtılacağı etkinliği de hibrit olarak gerçekleştirebilir. Etkinliğin yıldızları ise şüphesiz iPhone 14 ailesi olacak.

iPhone 14 ailesinin iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere 4 modelden oluşması bekleniyor. Yeni iPhone modellerinin her zaman açık ekran, A16 işlemcisi, yeni bir çentik tasarımı ve 48 megapiksellik yeni bir kamera gibi özelliklerle karşımıza çıkabilir.

Etkinlik ile karşımıza çıkması beklenen diğer Apple ürünleri ise yeni Apple Watch modelleri ve ikinci nesil AirPods Pro olarak ön plana çıkıyor. Her Apple etkinliğinde olduğu gibi bu etkinlikte de gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız. 7 Eylül tarihinde görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.