iPhone 14 ailesi, 7 Eylül Çarşamba günü tanıtılabilir

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, iPhone 14 ailesini ve diğer yeni modellerini 7 Eylül Çarşamba günü tanıtacak.
iPhone 14 ailesi, 7 Eylül Çarşamba günü tanıtılabilir

Eylül ayında iPhone 14 ailesini tanıtacak olan Apple'ın sanal keynote'un hazırlıklarına başladığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Genelde Eylül ayının ortasına doğru tanıtılan yeni iPhone modelleri, bu yıl Eylül ayının başında tanıtılacak gibi görünüyor.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, iPhone 14 ailesini ve diğer yeni modellerini 7 Eylül Çarşamba günü gerçekleştireceği bir etkinlikle birlikte kullanıcıları ile buluşturacak.

Önümüzdeki haftalarda Apple'ın etkinliği ne zaman düzenleyeceğini resmi olarak açıklaması bekleniyor. Pandemi öncesinde etkinliklerini fiziksel olarak gerçekleştiren Apple'ın pandemi ile birlikte tamamen online etkinliklere geçiş yaptığını da hatırlatalım.

Etkinlik hibrit olarak gerçekleşebilir

Pandeminin hızını kesmesi ile birlikte ise geçtiğimiz Haziran ayında WWDC 2022 etkinliğini hibrit olarak gerçekleştiren şirket, yeni iPhone ailesinin tanıtılacağı etkinliği de büyük ihtimalle hibrit olarak gerçekleştirecek.

Etkinliğin yıldızları ise iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere 4 modelden oluşması beklenen iPhone 14 ailesi olacak. Yeni iPhone modelleri her zaman açık ekran, A16 işlemcisi, yeni bir çentik tasarımı ve 48 megapiksellik yeni bir kamera ile karşımıza çıkabilir. 

Etkinlik ile karşımıza çıkması beklenen diğer Apple ürünleri ise yeni Apple Watch'lar, ikinci nesil AirPods Pro ve uygun fiyatlı bir iPad modeli olarak ön plana çıkıyor. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre yeni modeller, 16 Eylül tarihinde ABD'de satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.