Telegram'dan ücretli abonelik servisi: Telegram Premium

Günümüzün en önemli iletişim ve mesajlaşma platformları arasında yer alan ve 700 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan Telegram, ücretli abonelik servisi olan Telegram Premium'un detaylarını paylaştı.
Telegram'dan ücretli abonelik servisi: Telegram Premium

Sosyal medya platformları arasında popülerleşmeye başlayan ücretli abonelik modeli, farklı alanlarda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Günümüzün en önemli iletişim ve mesajlaşma platformları arasında yer alan ve 700 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan Telegram'ın ücretli abonelik servisi Telegram Premium ilk olarak geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

Bugün ise Telegram tarafından Premium servisinin detayları paylaşıldı. Edindiğimiz bilgilere göre Telegram Premium aylık 4,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Telegram Premium'a geçiş yapacak olan Telegram kullanıcıları, bu abonelik servisi ile birlikte yeni özelliklere sahip olacak.

Telegram Premium ile karşımıza çıkan en önemli yenilik ise 4 GB dosya yükleme özelliği. Hatırlatmak gerekirse Telegram kullanıcıları şu an için en fazla 2 GB'a kadar dosya yükleme işlemi gerçekleştirebiliyor. Ücretli abonelik servisi ile birlikte dosya yükleme boyutu iki katına çıkarıldı.

Paylaşılan bilgilere göre tüm Telegram kullanıcılarının Telegram Premium'a abone olup olmadıklarına bakılmaksızın bu ekstra büyük belgeleri indirebileceklerini de belirtelim. Ücretli kullanıcılara sunulan bir diğer özellik ise daha hızlı indirme imkanı.

Bu özellik ile birlikte indirme hızında herhangi bir sınır olmayacak ve indirmelerinizi ağınızın yetişebildiği kadar hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Telegram Premium için sunulan önemli özellikler arasında sınırların iki katına çıkarılması da bulunuyor.

Kısacası Premium kullanıcıları için uygulamadaki hemen hemen her şey iki katına çıkarılmış durumda. Premium kullanıcıları 1000 kanalı takip edebilir, her biri 200 sohbet içeren 20 sohbet klasörü oluşturabilir, herhangi bir Telegram uygulamasına dördüncü hesabı ekleyebilir, ana listede 10 sohbeti sabitleyebilir ve 10 favori çıkartmaya kadar kaydedebilir.

Bunların yanı sıra daha uzun bir hakkında yazısı yazabilme, gelişmiş sohbet yönetimi, hareketli profiller, Premium rozetler, Premium uygulama simgeleri, reklamsız deneyim, özel çıkartmalar ve tepkiler, medya başlıklarına daha fazla karakter ekleme ve 400 favori GIF de Premium'un avantajları arasında yer alıyor. Hatırlatmak gerekirse Snap'in Snapchat Plus isimli yeni bir ücretli abonelik modeli üzerinde çalıştığını da geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.