Webex, Apple CarPlay için yeni özelliği Move to Mobile'ı yayına aldı

Move to Mobile ile bir QR kodunu tarayarak Mac ve iPhone arasında kolayca geçiş yapabilmek mümkün. Toplantıyı arabanıza taşımanız gerektiğinde, iPhone'unuzu CarPlay'e takmanız yeterli oluyor.
Webex, Apple CarPlay için yeni özelliği Move to Mobile'ı yayına aldı

Pandemi ile birlikte uzaktan çalışmaların artması ve günümüzde kalıcı hale gelmesi, kişilerin her an her yerden iletişimde olmasını gerektirmeye başladı. Sürekli iletişimde kalma gerekliliği, platformların ve şirketlerin yeni özellikleri yayına almasına, varolan özellikleri ise güncellemesine neden olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Webex'ten de yeni bir özellik geldi ve şirket, Apple CarPlay için yeni özelliği Move to Mobileyayına aldı.

Move to Mobile ile bir QR kodunu tarayarak Mac ve iPhone arasında kolayca geçiş yapabilmek mümkün. Bu durumda, toplantıyı arabanıza taşımanız gerektiğinde, iPhone'unuzu CarPlay'e takmanız yeterli oluyor. Özellik, Webex Meetings'de yerleşik bir şekilde bulunuyor ve paylaşılan YouTube videosunda gösterildiği gibi oldukça basit bir görünüme sahip olacak şekilde karşımıza çıkıyor. 

Toplantınız sona erdiğinde, yaklaşan aramaları görüntüleyebiliyor ve diğer aramalara doğrudan CarPlay'den katılabiliyorsunuz. Tüm bunlar olurken iPhone'unuza bakmanız dahi gerekmiyor. 

Move to Mobile'ın yanı sıra Webex, ağustos ayında CarPlay entegrasyonunu önceki kayıtları dinlemeyi içerecek şekilde geliştireceğini de açıkladı. Şirket, bu geliştirmeyle gün içinde kaçırmış olabileceğiniz herhangi bir toplantıyı takip edebilmenizi sağlamayı hedefliyor. Webex ayrıca, çalışanlar nerede çalışırsa çalışsın esnek, sorunsuz deneyimler sunmayı odağına alıyor. 

Webex'ten Jeetu Patel, Webex by Cisco'da iPad için tamamen yeni bir Webex uygulaması sunmakla işe başladıklarını ve bu yılın başlarında, iş arkadaşlarınızla içerik paylaşırken doğru bağlantıyı bulma ihtiyacını ortadan kaldırarak AirPlay'i Webex cihazlarda kullanma becerisini duyurduklarını açıkladı. Şirketin son hamlesi Move to Mobile olurken, ağustos ayında gelecek özellikleri de merakla bekliyor olacağız. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.