Wix'in Hotels bölümü HotelRunner'a emanet

HotelRunner tarafından tamamen yeniden geliştirilen ürün, konaklama sektörü ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir platform sağlıyor. Beta sürümü aşamasındaki “Wix Hotels by HotelRunner” ilk olarak İngilizce, ardından kademeli olarak diğer dillerde kullanıma sunulacak.
Wix'in Hotels bölümü HotelRunner'a emanet

Turizm sektörüne özel olarak geliştirdiği teknolojisi ile uçtan uca satış, operasyon ve kanal yönetim platformu olan yerli girişim HotelRunner, Wix.com ile küresel bir stratejik iş birliğine imza attı.  

İş birliği kapsamında, Wix’in konaklama sektörüne yönelik çözüm platformu olan Wix Hotels yeniden geliştirilip güçlendirilerek yeni adıyla “Wix Hotels by HotelRunner” olarak kullanıma açıldı. 

Wix Hotels by HotelRunner, her boyuttan konaklama işletmesi için profesyonel araçlar sunuyor. Bu araçlar, işletmesini dijital ortamda hayata geçirmek, yönetmek, büyütmek ve gelirlerini en üst düzeye çıkarmak için gereken adımların tümünü kapsıyor. 

Ali Beklen ve Arden Agopyan tarafından kurulan HotelRunner'ın uçtan uca bir çözüm sunan teknolojisiyle birleşen Wix'in kapsamlı online platformu, kullanıcılara web sitesi oluşturma imkanı sunarken, tesislerini, misafirlerini, rezervasyonlarını ve satış kanallarını tek bir platform üzerinden yönetmelerini sağlıyor.

Bu yeni platform ile, oda kahvaltı, butik otel, zincir otel, günlük kiralık tesis, tatil köyü veya alternatif konaklama tesisi fark etmeksizin her tesis tipinden işletme sahipleri, işlerini online bir şekilde yürütmek için operasyonel araçlara sahip olacak.

Wix Hotels by HotelRunner'ın özellikleri 

Wix Hotels by HotelRunner'ın kullanıcılarına sunduğu avantajlar arasında gelirlerini artırmalarını sağlayacak Booking.com, Expedia, Hotelbeds ve Airbnb gibi önde gelen online satış kanalları ve seyahat acenteleri ile bağlantı kurmak yer alıyor.

Ayrıca işletmeler, web sitelerinden doğrudan rezervasyon ve güvenli ödeme alma imkanına kavuşuyor.  Buna ek olarak işletmelerin, araç sayesinde gelişmiş fiyatlandırma ve gelir yönetimi stratejilerini uygulayabildiğini belirtelim. Rezervasyonları yönetmek ve tüm envanteri senkronize tutmak için tek bir platformda, kullanıcı dostu takvimlerle fiyat ve müsaitlik yönetimi de Wix Hotels by HotelRunner'ın özellikleri arasında yer alıyor. 

Wix Hotels ile tüm satış kanallarında gerçek zamanlı envanter güncellemeleri yapabilen işletmeler, giriş ve çıkışlar dahil ön büro operasyonları yönetimi araç üzerinden gerçekleştirmiş oluyor.  İşletmeler araç sayesinde politika ve vergi yönetimi, ekstralar, promosyonlar, fırsatlar ve kuponlar sunabilirken,  misafirlerle ilişkilerini güçlendirebiliyor ve kanal yöneticisi sayesinde satış kanallarında tesislerini pazarlayabiliyor. 

HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen, iş birliğiyle ilgili şunları söyledi:

HotelRunner, daha büyük bir seyahat ekonomisi oluşturmak için on yılı aşkın süredir sektöre yenilikler sunuyor. Dünyanın önde gelen online çözüm platformu Wix’in de HotelRunner teknolojisini tercih etmesi ile birlikte hayata geçirilen Wix Hotels by HotelRunner, her iki şirketin hem seyahat hem de teknoloji konusundaki derin uzmanlıklarından yararlanarak ve seyahat sektörünün önde gelen oyuncuları tarafından dünya çapında tanınan ödüllü platformumuzu temel alarak geliştirildi.

HotelRunner Kurucu Ortağı Arden Agopyan ise stratejik iş birliğini şu şekilde yorumladı:

Gerçekleştirdiğimiz benzersiz iş birliğimiz, dijital dönüşümü hızlandırarak konaklama ve turizm sektörlerini bir sonraki seviyeye taşıyacak itici güç olacak. Yeni Wix Hotels by HotelRunner sayesinde dünyanın dört bir yanından binlerce konaklama tesisi uygun fiyatlı ve kapsamlı bir ürün setinden faydalanacak. Her geçen gün sayısı artan ekip arkadaşlarımız ve büyüyen şirketimizle konaklama sektörünün dünya çapındaki tek ve merkezi hizmet noktası olma yolunda ilerliyoruz.

Wix Mobil, App Market ve Stratejik Ürünler Kıdemli Başkan Yardımcısı Ronny Elkayam,

İşletme sahiplerine her tür işletme için eksiksiz bir çözüm sağlamak için platformumuzu sürekli geliştiriyoruz ve otel çözümümüzü konaklama ve turizm sektörleri için yeniden piyasaya sürmekten heyecan duyuyoruz. Pandemi sonrası dönemde seyahat artmaya başladığından, otel ve konaklama sektörlerinde dijitalleşme talebinde ciddi bir artış görüyoruz ve bu işletmeler için güçlü bir çözüm geliştirdiğimiz ve erişilebilir pazarı büyüttüğümüz için gurur duyuyoruz. Wix, restoranlar ve oteller dahil olmak üzere özel sektöre ait işletmeleri ve büyük franchise'ları destekleyecek uygun altyapıyı oluşturmak için büyük bir yatırım yaptı. HotelRunner ile olan bu yeni iş birliği, işletmelerin operasyonlarını verimli bir şekilde yönetmeleri ve büyütmeleri için başvuracakları çözümü yaratmada bir başka adım.

Wix Hotels by HotelRunner, şu an için sınırlı bir kullanıcı kitlesine açıldı. Beta sürümü aşamasındaki araç, ilk olarak İngilizce, ardından diğer dillerde kademeli olarak kullanıma sunulacak. Wix Hotels ürününün mevcut binlerce kullanıcısı Beta sürecinin tamamlanmasından sonra yeni çözüme taşınacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.