Animoca Brands, 340'tan fazla şirkette 1.5 milyar dolar değerinde portföy yatırıma sahip

Avustralya borsasında işlem gören şirket, 31 Aralık'ta sona eren dördüncü çeyrek için 148 milyon dolar ve 30 Nisan 2022'de sona eren dört aylık dönemde 573 milyon dolar gelir bildirdi.
Animoca Brands, 340'tan fazla şirkette 1.5 milyar dolar değerinde portföy yatırıma sahip

Animoca Brands, 2021'in son üç ayı ve 2022'nin ilk dört ayı için finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan bilgilere göre şirket, 340 şirkette kripto ve blok zinciri oyunlarında 1,5 milyar dolar değerinde portföy yatırımına sahip olduğunu söyledi.

Avustralya borsasında işlem gören şirket, 31 Aralık'ta sona eren dördüncü çeyrek için 148 milyon dolar ve 30 Nisan 2022'de sona eren dört aylık dönemde 573 milyon dolar gelir bildirdi. Bu gelirler, ikincil satışlardan, diğer blockchain dışı faaliyetler dahil NFT satışlarından, yatırım kazançları/kayıplarından ve dijital varlıklardan elde edildi. 

Açıklanan bilgilere göre şirketin nisan ayı sonu itibarıyla USDC, USDT, BUSD, ETH ve BTC dahil olmak üzere 98 milyon dolar nakit bakiyesi ve 211 milyon dolar değerinde dijital varlığı bulunuyor. Animoca Brands'in 30 Nisan 2022 itibarıyla 659 milyon dolar tutarında üçüncü taraf token'ları bulunuyor. Şirketin bilançosuna yansıtılmayan, 30 Nisan 2022 itibarıyla yaklaşık 4,2 milyar dolar dijital varlık rezervi bulunuyor. Bu rezervler, Animoca Brands belirteçleri SAND, QUIDD, PRIMATE, REVV, TOWER, GMEE ve diğerlerini içeriyor.

Animoca Brands son dönemde yaptığı satın alımlarla da dikkat çekiyor. Şirket, oyun ve web3 yeteneklerini güçlendirmek için Grease Monkey Games, Darewise, Eden Games, Notre Game ve Be Media'yı satın almıştı. Animoca Brands, önemli bir eğitim teknolojisi şirketini satın aldığını ve bunu da yakında duyuracağını belirtiyor.

Animoca Brands ayrıca Cube Entertainment ile AniCube, Planet Hollywood ile MetaHollywood ve OneFootball ile OneFootball Labs gibi yeni ortak girişimler kurdu. Bored Apes Yacht Club'ın metaverse oyunu olan Otherside projesinde Yuga Labs ile ortaklık kurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.