Elon Musk açıkladı: Doge ile Tesla ürünleri alabilirsiniz, SpaceX ürünleri ise yakında

Elon Musk bugün paylaştığı tweet ile kullanıcıların Doge coin ile şapka, tişört gibi Tesla ürünlerini alabileceğini açıkladı. Musk, SpaceX ürün satışlarının da yakında Doge ile yapılabileceğini belirtti. Doge Coin fiyatları yüzde 8 artış yaşadı.
Elon Musk açıkladı: Doge ile Tesla ürünleri alabilirsiniz, SpaceX ürünleri ise yakında

Elon Musk bugün paylaştığı tweet ile kullanıcıların Doge coin ile şapka, tişört gibi Tesla ürünlerini alabileceğini açıkladı. Musk, SpaceX ürün satışlarının da yakında Doge ile yapılabileceğini belirtti. 

Musk'ın bu açıklamasının akabinde Doge Coin fiyatları yüzde 8 artış yaşadı. Bu Elon Musk'ın ilk kez kripto para ve Tesla'yı aynı cümle içinde kullanışı değil. Hatırlarsanız 2021'in Mart ayında Elon Musk: "Artık bitcoin ile bir Tesla satın alabilirsiniz." demişti. Çok geçmeden aynı yılın Mayıs ayında Elon Musk, Tesla Bitcoin ile araç alımını durdurduğunu duyurdu.

Tüm bu olaylar o dönem için Bitcoin'i son 3 ayın en düşük seviyesine getirirken, Elon Musk "Tesla hiç Bitcoin satışı gerçekleştirmedi." diyerek kendini savunmuştu

Yakın zamanda Twitter satın alma süreci ile gündeme gelen Musk'ın attığı tweet kripto piyasasında çeşitli hareketlilikleri beraberinde getirebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.