Blockchain Talks: Web3 ve topluluk destekli iş modellerinin geleceği

Webrazzi olarak Blockchain Talks isimli bir canlı yayın serisine başlıyoruz. 4 bölümden oluşacak olan serimizin ilk bölümünün konusu ise "Web3 ve Topluluk Destekli İş Modellerinin Geleceği".

Kripto para, blockchain ve NFT'ler ile her geçen gün daha da popüler bir hale gelen Web3, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Webrazzi olarak Blockchain Talks isimli bir canlı yayın serisine başlıyoruz. 4 bölümden oluşacak olan serimizin ilk bölümünün konusu ise "Web3 ve Topluluk Destekli İş Modellerinin Geleceği". Web3 ve topluluk destekli iş modellerinin geleceğini canlı yayında alanında uzman isimlerle birlikte konuşacağız.

Canlı yayınımız 31 Mayıs tarihinde yani önümüzdeki hafta Salı günü saat 11.00'de gerçekleşecek. Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konukları arasında ise Paribu Ventures yöneticisi Utku Dördüncü, Neol CEO'su ve ATÖLYE kurucu ortağı Kerem Alper yer alıyor.

Web3'ün popülerliğinin artması ile birlikte bu alanda hizmet veren girişimlere yapılan yatırımlarda da önemli bir artış yaşandı. Web3 yatırımları konusunda söz sahibi olmak isteyen Paribu, geçtiğimiz Ocak ayında Paribu Ventures'ı duyurdu. 

Odağına blockchain teknolojisini alan 30 milyon dolar büyüklüğünde bir yatırım fonu olarak hizmet verecek olan Paribu Ventures'ın önümüzdeki 2 yıl içinde 30 girişime yatırım yapmayı hedeflediğini de hatırlatalım. Geçtiğimiz Mart ayında ilk yatırımlarını Float Capital ve Angelic yapan Paribu Ventures, geçtiğimiz haftalarda ise blockchain tabanlı yerli oyun projesi olan The Unfettered'ın yatırım turuna da katılmıştı.

Canlı yayınımızda Web3, blockchain temelli yeni teknolojiler, Web2'den Web3'e girişimlerin adaptasyon süreci ve Paribu Ventures ile ilgili detayları bulabilirsiniz. Blockchain Talks canlı yayın serimizin ikinci canlı yayını ile ilgili detayları da ilerleyen günlerde sizlere paylaşacağız. 31 Mayıs Salı gününde görüşmek üzere, iyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.