Tech.eu Summit, yaklaşık 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile birlikte gerçekleşti

Avrupa'daki girişi ve yatırım ekosistemini bir araya getiren Tech.eu Summit, alanında uzman konuşmacıları ile birlikte gerçekleşti.
Tech.eu Summit, yaklaşık 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile birlikte gerçekleşti

Gururla Brüksel'deyiz! dedik ve Tech.eu Summit'in bugün yani 17 Mayıs tarihinde Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de düzenledik. Avrupa'daki girişim ve yatırım ekosistemini bir araya getiren Tech.eu Summit, alanında uzman konuşmacıları ile birlikte gerçekleşti.

Tech.eu Summit'e geçmeden önce ise etkinlikten bir gün önce düzenlediğimiz VIP resepsiyondan bahsedelim. Tech.eu Summit'in VIP resepsiyonu Brüksel'in en güzel binalarından biri olan Brussels Town Hall'da Brüksel Belediye Başkanı ve Başbakan Yardımcısı'nın konuşmacılarımızın ve değerli misafirlerimizin katılımı ile birlikte gerçekleşti.

VIP resepsiyondaki misafirlerimiz arasında Avrupa'daki girişim ve yatırım ekosisteminin önemli isimleri haricinde Belçika'nın en önemli politik figürleri de yer aldı. Tech.eu Summit VIP resepsiyonumuzun açılış konuşmaları Brüksel belediye başkanı Philippe Close ve başbakan yardımcısı Petra De Sutter tarafından gerçekleştirildi.

Gelelim geçtiğimiz aylarda Tech.eu Online: Fintech'i düzenleyen Tech.eu'nun ilk fiziksel etkinliği olan Tech.eu Summit'e. Tech.eu'nun ilk fiziksel etkinliği olmasına karşın büyük bir ilgiyle karşılanan Tech.eu Summit, yaklaşık 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile gerçekleşti.

Tıpkı VIP resepsiyonda da olduğu gibi Tech.eu Summit'te de girişim ve yatırım ekosisteminden alanında uzman konuşmacılar bizlerle birlikteydi. Tech.eu Summit'in açılış konuşmaları ise Avrupa inovasyon ve araştırma komisyonu yöneticisi Mariya Gabriel ve Belçika başbakanı Alexander De Croo tarafından gerçekleştirildi.

Inspire ve Grow olmak üzere iki farklı salonda onlarca panel ile birlikte gerçekleşen Tech.eu Summit'in en önemli konuşmacılarından biri ise Wise'ın kurucusu ve CEO'su Kristo Käärmann'di.

Tech.eu Summit çerçevesinde konuşulan konular arasında ise Web3, Avrupa teknolojisinin nasıl büyüyeceği, Avrupa'da VC'ler, işletmeleri ölçeklendirmek için en iyi uygulamalar, sürdürülebilir ekosistemler, yatırım stratejileri, sürdürülebilir inovasyon ve yeşil teknoloji, işletmeler için sürdürülebilir büyüme fırsatları gibi oldukça önemli konular yer aldı. 

Başarı ile gerçekleşen Tech.eu Summit ile birlikte Avrupa açılımımızın en önemli adımlarından birini atmış olduk. Brüksel'de böylesine büyük bir ilgi ile karşılanmak bizler için gurur kaynağı oldu. Hem Webrazzi hem de Tech.eu etkinliklerinde görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.