Gururla Brüksel'deyiz!

Tech.eu, ilk fiziksel konferansını ise 17 Mayıs tarihinde yani yarın düzenleyecek.
Gururla Brüksel'deyiz!

Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Londra merkezli Tech.eu'yu satın aldığımızı geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. İlk etapta online olarak düzenlediği Tech.eu Online: Fintech ile birlikte Avrupa'daki girişim ve fintech ekosistemini bir araya getiren Tech.eu, ilk fiziksel konferansını ise 17 Mayıs tarihinde yani yarın düzenleyecek.

Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de Brussels Expo'da düzenlenecek olan Tech.eu Summit ile ilgili tüm detayları ve konferansının programı ile ilgili detayları ise geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi ekibi olarak bu hafta Tech.eu Summit için Brüksel'deyiz.

Belçika'ya adım attığımızda karşımıza çıkan ilk detay ise Tech.eu Summit bayrakları ile süslenmiş Brüksel sokakları oldu. Webrazzi olarak satın aldığımız Tech.eu'nun konferansı ile ilgili Brüksel sokaklarında böyle bir çalışma görmek tüm ekip için bir gurur kaynağı oldu.

Yaklaşık 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile birlikte gerçekleşecek olan Tech.eu Summit sahnesinde Avrupa girişim ekosisteminin en önemli isimleri bizlerle birlikte olacak

Tech.eu Summit konferansının en önemli konuşmacıları arasında ise Belçika Başbakanı Alexander De Croo, Wise kurucusu ve CEO'su Kristo Käärmann, Index Ventures partneri Martin Mignot, mikro mobilite girişimi Voi Technology kurucu ortağı ve CEO Adam Jafer bulunuyor. 

Tech.eu Summit, yatırım ekosisteminin bu denli yükselişte olduğu ve Avrupalı yatırımcıların bu ekosistemde söz sahibi olduğu bu dönemde, hem yerli girişimcilerin hem de yatırımcıların kaçırmaması gereken bir etkinlik olarak ön plana çıkıyor.

Inspire ve Grow olmak üzere iki farklı salonda gerçekleşecek olan Tech.eu Summit'te Avrupa teknolojisinin nasıl büyüyeceği, Avrupa'da VC'ler, girişimlerin uluslararası ölçekte büyümeden önce bilmesi gerekenler, işletmeleri ölçeklendirmek için en iyi uygulamalar, NFT'lerin geleceği, sürdürülebilir ekosistemler, yatırım stratejileri, sürdürülebilir inovasyon ve yeşil teknoloji, işletmeler için sürdürülebilir büyüme fırsatları gibi oldukça önemli konular alanında uzman isimler ile birlikte konuşulacak

Dilerseniz Tech.eu Summit'in programı ile ilgili tüm detaylar buradan ulaşabilirsiniz. Tech.eu Summit'in hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşeceğini de hatırlatalım. Kısacası eğer hafta Brüksel'de değilseniz üzülmenize gerek yok. Bilet satın alarak Tech.eu Summit'i online olarak takip edebilirsiniz. Tech.eu Summit biletlerine buradan ulaşabilirsiniz. Brüksel'de görüşmek üzere!

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.