Kişiye özel güzellik ve bakım kutusu sunan Latissim, 400 bin TL yatırım aldı

Alesta Yatırım tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, kişiye özel güzellik ve bakım kutusu sunan Latissim girişimine 400 bin TL yatırım yaptı.
Kişiye özel güzellik ve bakım kutusu sunan Latissim, 400 bin TL yatırım aldı

Ülkemizdeki yatırım ekosisteminin en aktif oyuncularından biri haline gelen Alesta Yatırım'ın göz tansiyonunu tedavi etmeye odaklanan GlaucoT'a yatırım yaptığını geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Escort Teknoloji ve Yatırım'ın iştiraki olan Alesta Yatırım, yeni bir yatırım gerçekleştirdi.

Alesta Yatırım tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, kişiye özel güzellik ve bakım kutusu sunan Latissim girişimine 400 bin TL yatırım yaptı. Alesta Yatırım yapılan açıklamalara göre söz konusu yatırım 4 milyon TL değerleme üzerinden yüzde 10 pay karşılığında yapıldı. 

Kısacası gerçekleşen yatırım ile birlikte Alesta Yatırım, Latissim girişiminin yüzde 10 hissesine sahip oldu. 2019 yılında Müge Beğen ve İlayda Kumru tarafından kurulan Latissim, kendi geliştirdiği kişiye özel güzellik önerileri veren algoritma ile kullanıcılara güzellik ve bakım ürünlerini aylık abonelik sistemi ile sunuyor.

Latissim'in web sitesinde yer alan bilgilere göre Latissimbox'ın aylık abonelik fiyatı ise 139 TL. Latissim tarafından aktarılan bilgilere göre Latissimbox ile birlikte abonelere her ay farklı marka ve ürünlerden oluşan en az 400 TL değerinde ürünler gönderiliyor.

Latissimbox aboneliğinizi hem aylık olarak yapılabileceğini hem de 3, 6 ve 12 aylık paketler seçilebileceğini de ekleyelim. Kullanıcılara gönderilen Latissimbox içinde ise güzellik ve çeşitli makyaj ürünleri yer alıyor. Kullanıcılarına en uygun seçenekleri sunabilmek adına detaylı bir teste de sahip olan Latissim, testi içinde cilt rengi, saç rengi, tercih edilen markalar gibi sorulara cevap verilmesini de istiyor. Latissim tarafından sunulan teste buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.