Animoca Brands, web3 ekosistemini eğitim ürünlerini içerecek şekilde genişletmeyi planlıyor

Animoca Brands, kripto konuları hakkında eğitim vermeyecek; birden fazla disipline uygulanabilecek daha genel eğitim araçları sunacak. 
Animoca Brands, web3 ekosistemini eğitim ürünlerini içerecek şekilde genişletmeyi planlıyor

The Sandbox'ın ana şirketi Animoca Brands,The Sandbox'ın yanı sıra Blowfish Studios, Quidd, GAMEE, nWay, Pixowl ve Lympo gibi yan kuruluşlara sahip. Şimdiye kadar yaptığı yatırımlarla da sıkça gündeme gelmişti. NFT odağında 100'den fazla yatırımı sahip Animoca Brands'in yatırım yaptığı şirketler arasında ise OpenSea, Dapper Labs, Bitski, Star Atlas ve Axie Infinity gibi NFT ve metaverse ekosisteminin önemli isimleri yer alıyor.

Animoca Brands şimdi de NFT'lerini ve oyun ekosistemini eğitim ürünlerini içerecek şekilde genişletmeyi planlıyor. Animoca'dan Yat Siu, eğitim ürününün kullanıcılara meta veri tabanındaki bilgilerini genişletebilmeleri için araçlar sağlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz ocak ayında 360 milyon dolar yatırım alarak 5.4 milyar değerlemeye ulaşan Animoca Brands, günden güne büyüyerek metaverse, "play and earn" oyunlar ve NFT dünyalarındaki en büyük firmalardan biri haline geldi. Şirketin şu anda eğitim araçları ile yapmak istediği ise akla ilk gelenden biraz daha farklı. Çünkü platform, kripto konuları hakkında eğitim vermeyecek, birden fazla disipline uygulanabilecek daha genel eğitim araçları sunacak. 

Siu, TechCrunch ile gerçekleştirdiği özel röportajda, Animoca'nın kendileri için NFT olan gerçek dijital mülkiyet haklarına odaklanan oyunlar, ürünler ve metaverse projeleri geliştiren bir operatör olduğunu söyledi. Her şeye yatırım yaptıklarının altını çizen Siu, NFT'lerin ağ etkilerini oyunların ötesine taşıyabilecekleri ve büyütebileceklerini umduğunu belirtti.

Şirket büyümeye ve blockchain oyunlarına odaklanmaya devam edecek olsa da Yat Siu, kitlesel blockchain benimsenmesini sağlamak amacıyla eğitim gibi yeni segmentlere ve pazarlara açılmak istediklerini ve bu alanda çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.