Kiralabunu, 200 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Kiralabunu, aldığı yatırımın üzerinden henüz oldukça kısa bir zaman geçmesine rağmen ikinci yatırımını aldığını duyurdu.
Kiralabunu, 200 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu'nun 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Kiralabunu, aldığı yatırımın üzerinden henüz oldukça kısa bir zaman geçmesine rağmen ikinci yatırımını aldığını duyurdu.

Kiralabunu tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, ikinci yatırımını 200 milyon TL değerleme üzerinden yüzde 12 oranında hisse satışı ile birlikte gerçekleşti. Yatırım, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir melek yatırımcı tarafından yapıldı.

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Aralık ayında alınan yatırım ile birlikte Kiralabunu'nun değerlemesi 7,5 milyon dolar yani 110 milyon TL seviyelerinde açıklanmıştı. Kiralabunu, alınan ikinci yatırım ile birlikte sadece 5 ay içinde değerlemesini neredeyse iki katına çıkarmış oldu.

Simon Sinan Ventura, Cenk Yılmaz ve Alper Erdem tarafından kurulan Kiralabunu, teknoloji ürünlerinin kiralanmasına odaklanıyor. Tüketici elektroniği fiyatlarının arttığı ve ödeme seçeneklerinin de kısıtlı olduğu günümüzde kullanıcıların kiralayarak da olsa teknoloji ürünlerine ulaşmasını hedefleyen Kiralabunu, aldığı yeni yatırımla birlikte hem yeni kategoriler açmayı hem de 2022 sonuna kadar 30 bin yeni kullanıcıya daha erişmeyi hedefliyor.

Aldıkları yatırımların hızla ilerlemeleri ve büyümeleri için oldukça önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getiren Kiralabunu.com Kurucu Ortağı Sinan Ventura, kurumsal kiralama ağlarını güçlendirmeye odaklanacakları kadar, bireysel tarafta da yenilikçi hizmet ve ürünler sunmayı hedeflediklerini aktardı.

Kiralabunu'nun çok yakında kiralamini.com‘u da devreye alarak elektroniğin yanı sıra anne-bebek kategorisine adım atacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.