Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu, 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Tüketici elektroniği fiyatlarının arttığı ve ödeme seçeneklerinin de kısıtlı olduğu günümüzde kullanıcıların kiralayarak da olsa bu ürünlere ulaşmasını hedefleyen Kiralabunu, yatırım aldığını duyurdu
Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu, 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Tüketici elektroniği ürünlerini kiralayabileceğiniz bir platform olarak karşımıza çıkan Kiralabunu'yu ilk olarak geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Tüketici elektroniği fiyatlarının arttığı ve ödeme seçeneklerinin de kısıtlı olduğu günümüzde kullanıcıların kiralayarak da olsa bu ürünlere ulaşmasını hedefleyen Kiralabunu, yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre Kiralabunu, 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Söz konusu yatırımın şirketin yüzde 2 hissesi karşılığında yapıldığını da ekleyelim. Yatırım, ismi açıklanmayan bir melek yatırımcı tarafından gerçekleşti.

Hatırlatmak gerekirse Simon Sinan VenturaCenk Yılmaz ve Alper Erdem tarafından kurulan Kiralabunu, 1 Ocak 2021 tarihinde hizmet vermeye başladı. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Kiralabunu.com kurucu ortağı Sinan Ventura, 1 yıllık şirket olarak 7,5 milyon dolar değerleme almanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Aldıkları yatırımın hızlı büyüme için motivasyon olduğunu da sözlerine ekleyen Ventura, erken aşama yatırımla pazarlama çalışmalarını desteklemeyi, istihdamı arttırmayı ve kiralama sektörü için yeni kategoriler açmayı planladıklarını da paylaştı.

Kiralabunu girişiminin önümüzdeki 3 aylık hedefi ise şirketin yüzde 15’i için yatırım almak. Bu yatırımın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.