Paycell'in yeni CEO'su Serhat Dolaz oldu

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Paycell'in yeni CEO'su Serhat Dolaz.
Paycell'in yeni CEO'su Serhat Dolaz oldu

Turkcell'in şirketleri arasında yer alan BiP'in yeni genel müdürünün Gökhan Yüksektepe olduğunu geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise bir başka Turkcell şirketi olan Paycell'in yeni CEO'su belli oldu. Edindiğimiz bilgilere göre Paycell'in yeni CEO'su Serhat Dolaz.

Paycell CEO'su Serhat Dolaz

Yaklaşık 13 yıldır Turkcell içinde farklı pozisyonlarda yer alan Serhat Dolaz, son 3 aydır ise Paycell'in Chief Technology Officer CTO'su olarak görev alıyordu. Hatırlatmak gerekirse Serhat Dolaz'dan önce Paycell'in CEO koltuğunda Onur Güven oturuyordu.

Onur Güven'in Crypto.com'un Türkiye Genel Müdürü olduğunu da geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Güven'in Crypto.com'a geçişi ile boşalan Paycell'in CEO'su pozisyonuna ise Serhat Dolaz getirilmiş oldu. Turkcell'in ödeme teknolojilerine odaklanan birimi olan Paycell'in Serhat Dolaz önderliğinde neler yapacağını ise zaman gösterecek.

Paycell ile ilgili tüm detayları Turkcell CFO'su Osman Yılmaz ile CES 2022'de gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. Paycell ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.