Fransa merkezli Voodoo, Türkiye'de hypercasual oyun stüdyosu kurdu

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Fransa merkezli oyun şirketi Voodoo, Türkiye'de yeni bir mobil oyun stüdyosu kurdu.
Fransa merkezli Voodoo, Türkiye'de hypercasual oyun stüdyosu kurdu

Türkiye'deki girişim ekosisteminin en önemli parçalarından biri haline gelen mobil oyun girişimlerinin aldığı yatırımları geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Yurt dışında yer alan büyük markaların ülkemizdeki oyun pazarına olan ilgisi de artarak devam ediyor.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Fransa merkezli oyun şirketi Voodoo, Türkiye'de yeni bir mobil oyun stüdyosu kurdu. Voodoo'nun mobil oyun stüdyolarından biri olarak ülkemizde kurulan Reptom, hyper-casual türünde mobil oyunlar geliştirecek.

Reptom mobil oyun stüdyosunun kurulmasının Voodoo'nun ülkemizdeki mobil oyun ekosistemi için attığı ilk adım olmadığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Voodoo'nun yerli mobil oyun stüdyosu Fabrika Games'e yatırım yaptığını 2020 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık.

Fabrika Games'in ardından ülkemizdeki yatırımlarına devam da eden Voodoo, geçtiğimiz Mart ayında ise yine yerli bir girişim olan Fomo Games'in yatırım turuna katılmıştı. Voodoo, ülkemizde bir oyun stüdyosu kurara Türkiye özelindeki yatırımlarını yeni bir boyuta taşımış oldu.

Voodoo'nun oyun ekosistemi özelinde oldukça önemli bir bilgi birikime sahip olduğunu belirten Reptom stüdyo direktörü ve kurucu ortağı Murat Bilge, Reptom girişiminin bir parçası olmaktan heyecan duyduklarını da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.