Finansal çözümler sunan Paymes, PayTabs ile birleşiyor

Paymes, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki satıcıları sosyal ticaret çözümleriyle güçlendirmek için yeni bir iş birliği gidiyor.
Finansal çözümler sunan Paymes, PayTabs ile birleşiyor

Mesajlaşma uygulamaları üzerinden ürün alıp satmaya aracılık eden bir finansal teknoloji girişimi olarak karşımıza çıkan Paymes'i ilk olarak 2017 yılında sizlere aktarmıştık. Paymes, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki satıcıları sosyal ticaret çözümleriyle güçlendirmek için yeni bir iş birliği gidiyor.

Paymes tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin önemli oyuncuları arasında yer alan ödeme şirketi PayTabs ile birleşiyor. Paymes ve PayTabs'in birleşmesi ile birlikte Paymes Türkiye ofisi PayTabs’in Avrasya operasyonlarının yönetim merkezi olacak.

Girişim, PayTabs’in MENA bölgesinde bulunan ofislerine de Paymes markasıyla sosyal ticarete yönelik ürünleriyle hizmet verecek ve bu doğrultuda ürünlerini EMEA b tamamına ulaşmış da olacak. Birleşme ile birlikte Paymes ve PayTabs ekiplerinin, mikro satıcıların pazar segmentinin çoğunluk payını yakalamak hedefiyle 2022'de PayTabs ofisleri için ürünler piyasaya sürmek üzere birlikte çalışacaklarını da ekleyelim.

2014 yılında Abdulaziz Fahad Al Jouf tarafından Suudi Arabistan'da kurulan PayTabs, KOBİ’ler ve e-ticaret işletmeleri için çevrimiçi, mobil ve sosyal ticaret ödeme çözümleri ile hizmet veriyor.

Türkiye’nin ve Azerbaycan’ın sosyal ticaretteki lider ödeme platformu Paymes olarak MENA Bölgesi’nin lider ödeme kuruluşlarından olan PayTabs ile güçlerini birleştirdiklerini belirten Paymes Kurucu Ortağı Sabrican Zaim, Türkiye’de ve Azerbaycan’daki tüm değerli rakiplerinin yanında, global ölçekli dünyanın en büyük beş fintech kuruluşuyla da global bir marka olarak rekabete hazırlandıklarını aktardı.

Zaim, mevcut Türkiye ofisinin de içinde yer alacağı Avrasya operasyonunun yeni planlamasıyla birlikte hizmetlerini birçok ülkede aktif hale getireceklerini de paylaştı. Paymes ile birleşmelerinin, Finansal Teknolojiler alanında ayak izlerimizi genişletmek için büyük bir fırsat olarak yorumladıklarını belirten PayTabs Kurucusu ve CEO’su Abdulaziz Al Jouf, Paymes ile oluşturdukları küresel sinerjiyle birlikte ödeme teknolojilerinin geleceğine yön vereceklerini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.