Musixen, 20 milyon dolar değerleme üzerinden 2 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ise 4,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alan Musixen, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Musixen, 20 milyon dolar değerleme üzerinden 2 milyon dolar yatırım aldı

Odağına canlı müzik ve eğlenceyi alan bir platform olarak karşımıza çıkan Musixen'i ilk olarak 2020 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ise 4,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alan Musixen, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Musixen tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2 milyon dolar yatırım aldı. Musixen'in 2 milyon dolarlık yatırımının 20 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Plug and Play ve Re-Pie Portföy başta olmak üzere tüm mevcut yatırımcıların da katılım gösterdiği tura, Londra merkezli Platform XIT ve yeni melek yatırımcılar da katıldı.

Musixen tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 2 milyon dolarlık yeni yatırım, Avrupa ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde büyümek için kullanılacak. Musixen'in kullanıcılara daha kaliteli hizmet sunmak ve Metaverse dünyasının müzik-eğlence merkezi olmak adına avatar deneyimi ve Musixen Token gibi yeniliklere yatırım yapacağını da ekleyelim.

Teknolojik gelişmelerle birlikte müzik endüstrisinin de hızla değiştiğini belirten Musixen Kurucusu Çağrı Bozay, bugüne kadar 1,3 milyon indirme sayısına ve 7 bini aşkın sanatçıya ulaştıklarını belirtti.

Musixen Kurucusu Çağrı Bozay

Orta ve uzun vadede Avrupa ve MENA bölgesinde büyümelerini hızlandırarak Musixen’i müzik ve eğlence dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri haline getirmek istediklerini de paylaşan Bozay, uzun dönemde ise sanal gerçeklik, avatar deneyimi, Musixen Token gibi yenilikler ile sektörün paydaşlarını dijital olarak geleceğe hazırlarken, global olarak müzik / eğlence sektörünün ana oyuncusu olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.