Apple Business Essentials, küçük işletmeler için kullanıma sunuldu

Beta sürecini tamamlayan Apple Business Essentials, ABD'de bulunan ve Apple ürünlerini kullanan tüm küçük işletmeler için kullanıma sunuldu.
Apple Business Essentials, küçük işletmeler için kullanıma sunuldu

Son zamanlarda abonelik modeline ağırlık veren Apple, yalnızca Apple kullanan küçük işletmelere odaklanan yeni abonelik servisini geçtiğimiz yıl duyurmuştu. Apple Business Essentials isimli abonelik servisi geçtiğimiz yılın son çeyreğinde beta olarak kullanıma sunuldu.

Bugün Apple tarafından aktarılan yeni bilgilere göre Apple Business Essentials, beta sürecini tamamladı. Beta sürecinin tamamlanması ile birlikte Apple Business Essentials, ABD'de bulunan ve Apple ürünlerini kullanan tüm küçük işletmeler için kullanıma da sunuldu.

Temelinde bilişim teknolojilerine (Information technology IT) odaklanan bir abonelik servisi olan Apple Business Essentials, iPhone, iPad ve Mac gibi Apple ürünlerinin kurulumlarının gerçekleştirilmesini ve yönetilmesini sağlıyor. 

Apple Business Essentials abonelik servisinin sunduğu özellikler arasında sistem yöneticisinin kurumsal uygulamalar yükleyebilmesi, parola ilkeleri belirlemesi, kaybolan bir telefonu veya dizüstü bilgisayarı izlemesi veya kapatması, bulut depolamaya erişim sağlaması yer alıyor.

Apple Business Essentials servisinin farklı fiyat seçenekleri ile farklı özellikler sunduğunu da belirtelim. Apple Business Essentials, kullanıcı başına aylık 2,99 dolardan başlayan ve 24,99 dolara kadar çıkan fiyatlara sahip. En pahalı paket olan 24,99 dolarlık paket içinde AppleCare+ da yer alıyor.

2,99 dolarlık paket içinde ise tek cihaz kullanımı ve 50 GB'a kadar iCloud depolama alanı sunuluyor. Apple Business Essentials abonelik servisinin 2 ay boyunca ücretsiz deneme sunduğunu da ekleyelim. Apple Business Essentials'ın tüm fiyat ve özellik seçeneklerine ise buradan ulaşabilirsiniz. Abonelik servisinin ABD dışında ne zaman sunulacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.