Veri odaklı sözleşme yönetim platformu Jetlexa, 200 bin dolar tohum yatırım aldı

200 bin dolarlık tohum yatırım, Albaraka Türk iştiraki APY Ventures’tan geldi. Jetlexa'nın güncel değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı.
Veri odaklı sözleşme yönetim platformu Jetlexa, 200 bin dolar tohum yatırım aldı

Sözleşme hazırlama süreçlerini hızlandıran otomasyon yazılımı olarak hizmet sunan Jetlexa'yı ilk olarak 2020 yılının Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz Mayıs ayında ise 3,75 milyon TL değerleme üzerinden ilk yatırımını alan Jetlexa, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Veri odaklı sözleşme yönetim platformu Jetlexa tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 200 bin dolar tohum yatırım aldı. Söz konusu 200 bin dolarlık tohum yatırım, Albaraka Türk iştiraki APY Ventures’tan geldi. Jetlexa'nın güncel değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı.

Hatırlatmak gerekirse 2020 yılında Bensu Aydın ve Emrullah Saruhan tarafından İstanbul'da kurulan Jetlexa, şirketlerin sözleşme süreçlerini yöneten bir bulut hizmeti sunuyor. Jetlexa, müşterilerine finans ve zaman tasarrufu sağlayarak itibarlı sözleşme yönetim süreci sunmayı amaçlıyor.

Küçük, orta ve büyük şirketlere özel çözümler sunan Jetlexa'nın sözleşme kullanan tüm kurumlara hizmet verebildiğini de ekleyelim. Hızlı kurulum, uygun fiyatlandırma ve entegrasyon özellikleri ile rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen Jetlexa'nın ilk hedefi ise 5 bin şirkete entegre olmak.

APY Ventures Bilişim Vadisi GSYF ile şirketlerin hukuki süreçlerindeki en temel belge olan sözleşmelere odaklanmış ve bu alanda teknoloji geliştiren Jetlexa'nın tohum yatırımcısı olduklarını belirten Albaraka Portföy Genel Müdürü Muhammed Emin Özer, bu yatırımın Jetlexa'nın başta Türkiye ardından global operasyonlarına büyük bir adım getireceği inancında olduklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.