Sözleşme hazırlama süreçlerini hızlandıran otomasyon yazılımı: Jetlexa

Emrullah Saruhan ve Tuğba Ebru Uzal tarafından kurulan Jetlexa, şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.
Sözleşme hazırlama süreçlerini hızlandıran otomasyon yazılımı: Jetlexa

Şirketlerin ve avukatların sözleşme hazırlama süreçlerini otomatikleştirerek, sözleşme hazırlama süreçlerini hızlandıran bir sözleşme otomasyon yazılımı olarak hizmet veren Jetlexa, 2020 yılının Temmuz ayında kuruldu. Emrullah Saruhan ve Tuğba Ebru Uzal tarafından kurulan şirket, şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Şirketlerin var olan sözleşmelerinin hazırlanmasını otomatikleştirmekle birlikte sözleşmelerin dijital ortamda kolayca yönetilmesini sağlayan Jetlexa, şirketler için pek çok özellik sunuyor. Jetlexa tarafından sunulan hizmetler arasında akıllı sözleşme şablonları kütüphanesi, şablon otomatikleştirme, toplu sözleşme oluşturma, sözleşmeler üzerinde ortak çalışma imkanı, sözleşme versiyonlama ve onaylama, entegrasyonlar (E-imza, E-posta, Office 365) bulunuyor.

Şubat ayın açık beta olarak kullanıma sunulan Jetlexa platformunda bugüne kadar toplamda 620'den fazla sözleşme şablonu oluşturuldu. 1 Temmuz'da ise versiyon 1 olarak 13 müşteriye sunulan Jetlexa, önümüzdeki Eylül ayında ise toplu sözleşme oluşturma ve sözleşme yönetim özelliklerini platformuna ekleyecek.

Jetlexa'nın rakipleri arasında AxDraft ve Contractbook gibi sözleşme otomasyon yazılımlarının bulunduğunu da ekleyelim. Aylık 79 TL’den başlayan 4 farklı abonelik paketleri sunan Jetlexa, abonelik ücretlerinden gelir elde ediyor. Abonelik modelleri kullanılan belge sayısına ve özelliklerine göre farklılaşıyor.

Hedefinde küçük ve orta ölçekteki firmalar olan Jetlexa, şimdilik akıllı şablonlar aracılığıyla sözleşme hazırlama özelliğini sunuyor. Şimdilik MVP olarak hayata geçen Jetlexa, 2020 yılı sonuna doğru kullanıcılardan gelen talepleri de dikkate alarak sözleşme hazırlama ve yönetim süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmeyi hedefliyor.

Son olarak Jetlexa'nın KWORKS’19 Demo Day'de sunum yapan 21 girişimden biri olduğunu ve Lonca Girişimcilik Merkezi'nin beşinci dönemine seçildiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.