Onur Güven, Crypto.com'un Türkiye Genel Müdürü oldu

Kripto para platformu Crypto.com, Onur Güven'i Türkiye Genel Müdürü olarak atadı. Onur Güven, son olarak CEO görevinde bulunduğu Paycell bünyesindeydi.
Onur Güven, Crypto.com'un Türkiye Genel Müdürü oldu

Kripto para platformu Crypto.com, Onur Güven'i Türkiye Genel Müdürü olarak atadı. Onur Güven, son olaraksa CEO görevinde bulunduğu dijital ödemeler, ön ödemeli kartlar, mikro krediler, para transferi ve üye işyeri POS çözümlerinde hizmet sunan Paycell'deydi.

Onur Güven, liderliğinde Paycell markası Türkiye'den Avrupa'daki yeni pazarlara açılarak 10 milyon aktif kullanıcı ve 20 bin üye işyerini aşan bölgenin önemli fintech şirketlerinden biri haline geldi. Onur Güven'in, fintech, internet ve telekomünikasyon sektörlerinde dijital işletmeler kurma ve büyütme konusunda 20 yılı aşkın deneyime sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Crypto.com Türkiye Genel Müdürü Onur Güven, Türkiye'nin dünyadaki en dikkate değer kripto para benimseme oranlarından birine sahip olduğunu, Crypto.com'un yüksek kalite ve güvenlik standardını ve zengin ürün ve hizmet portföyünü dinamik Türk toplumuna tanıtmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Crypto.com'un kurucu ortağı ve CEO'su Kris Marszalek ise Onur Güven'in inanılmaz bir uzmanlığa sahip olduğunu ve bu atamadan dolayı heyecanlı olduğunu belirtti.

2016 yılında kurulan Crypto.com, 10 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyor. Şirketin, Amerika, Avrupa ve Asya'daki ofislerinde 4 binden fazla kişilik ekibi bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.