Yerli ürün yönetimi platformu Producter, 300 bin dolar yatırım aldı

Edindiğimiz bilgilere göre Producter, 300 bin dolar yatırım aldı. Producter'ın 300 bin dolarlık yatırımı Boğaziçi Ventures ve hiVC tarafından geldi.
Yerli ürün yönetimi platformu Producter, 300 bin dolar yatırım aldı

Kullanıcılardan geri bildirimler toplanması, görev yönetimi, yol haritaları oluşturma ve ürün güncellemelerini kullanıcılar ile otomatik olarak paylaşma gibi özellikler sunan Producter'ın yakın zaman içinde yatırım almayı hedeflediğini geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Producter tarafından beklenen haber geldi ve girişim, ilk yatırımını aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre Producter, 300 bin dolar yatırım aldı. Producter'ın 300 bin dolarlık yatırımı Boğaziçi Ventures ve hiVC tarafından geldi. Producter'ın değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.  

2021 yılının Mart ayında Samet Özkale ve Merve Cankız Çoruh tarafından kurulan Producter, yazılım ürünlerine sahip şirketlerin kullanıcı merkezli bir şekilde ürün geliştirmesi için tasarlanmış ürün yönetim yazılımı olarak hizmet veriyor.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kapalı beta ilk versiyonunu yayınlayan Producter'ın bekleme listesinde 2 binden fazla kişi bulunuyor. Producter'ın Workup Girişimcilik Programı'nın 9'uncu döneminde yer alan 11 girişim arasında yer aldığını da ayrıca belirtelim.

Producter ekibi tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 300 bin dolarlık yatırım, girişimin ekibinin büyütülmesi ve ürünü daha iyi bir versiyona ulaştırmak için kullanılacak. 

Şirketlerin ürün yönetim süreçlerinde kullanıcıyı merkeze koyarak uçtan uca bir geliştirme deneyimi sağlayacak bir versiyonla daha çok ülkede Producter'ın bilinirliğini artırmayı amaçlayan ekip, global ürün yönetimi pazarında ilk akla gelen ürün yönetimi aracı olma yolunda sağlam bir temel atmak da istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.