Yerli ürün yönetimi platformu: Producter

Kullanıcılardan geri bildirimler toplanması, görev yönetimi, yol haritaları oluşturma ve ürün güncellemelerini kullanıcılar ile otomatik olarak paylaşma gibi özellikler sunan Producter, 2021 yılında kuruldu.
Yerli ürün yönetimi platformu: Producter

Yazılım ürünlerine sahip şirketlerin kullanıcı merkezli bir şekilde ürün geliştirmesi için tasarlanmış ürün yönetim yazılımı olarak karşımıza çıkan Producter, 2021 yılının Mart ayında yolculuğuna başladı. Samet Özkale ve Merve Cankız Çoruh tarafından kurulan Producter, şu an için 5 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Kullanıcılardan geri bildirimler toplanması, görev yönetimi, yol haritaları oluşturma ve ürün güncellemelerini kullanıcılar ile otomatik olarak paylaşma gibi özellikler sunan Producter, bu özelliklerin yanı sıra ürün dokümantasyonun yapılması ve diğer ürünlerle entegrasyonlar gibi birçok ek özelliği de sahip durumda.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kapalı beta ilk versiyonunu yayınlayan Producter'ın bekleme listesinin 2 bin kişiyi geçtiğini de ekleyelim. Producter, şu an için segmentlere göre davetler gönderip sonrasında kullanıcı geri bildirimlerini temel alarak geliştirilmeye de devam ediliyor.

Producter ekibi tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişimin kullanıcıları arasında Türkiye, Almanya ve ABD'den şirketler bulunuyor. Kısa süre içinde Producter’da 400’den fazla workspace oluşturulduğunu da ekleyelim.

Yurt dışında Airfocus, Cycle, Productboard ve Zeda gibi rakiplere sahip olan Producter, kolay arayüzü ve gelişmiş kullanıcı deneyimiyle yazılım şirketlerindeki hem teknik hem de teknik olmayan ekipleri bir araya getirerek transparan bir ürün yönetimi süreci tasarlamalarına yardımcı olarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Kullanıcı başına aylık fiyatlandırma üzerinden gelir elde eden Producter, ilk 5 kullanıcıya kadar ise tamamen ücretsiz bir servis olarak hizmet veriyor. Producter'ın Workup Girişimcilik Programı'nın 9'uncu döneminde yer alan 11 girişim arasında yer aldığını da ayrıca belirtelim.

Producter'ın 2022 hedefleri içinde ekibini büyütmek de yer alıyor. Bizimle paylaşılan bilgilere göre 2022 yılı içinde 5 kişilik ekibin 15 kişiye çıkarılması hedefleniyor. Son olarak Producter'ın yakın zaman içinde yatırım almayı hedeflediğini de paylaşalım. Producter ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.