Apple'ın "Peek Performance" etkinliği [Canlı bloglama]

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi canlı bloglama formatında sizlere aktaracağız.
Apple'ın

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında iPhone 13 ailesi, Ekim ayında ise yeni MacBook modellerini tanıtan Apple'ın 2022 yılının ilk etkinliğini 8 Mart tarihinde gerçekleştireceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Peek Performance ismine sahip olan etkinlik bu akşam online olarak gerçekleşiyor. Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi canlı bloglama formatında sizlere aktaracağız.

Türkiye saatiyle 21:00'de başlayacak olan Peek performance etkinliğinde, Apple'ın performans odaklı yeni donanım ürünlerin tanıtılması bekleniyor. Peek performance etkinliğinde yeni iPhone SE, yeni iPad Air, yeni bir Mac mini modelinin tanıtılacağı düşünülüyor.

Peek Performance etkinliği ilgili yaptığımız ve yapacağımız tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bugün tanıtılması beklenenleri daha öncesinde sizlere aktarmıştık. Dilerseniz canlı yayın başlamadan buradan inceleyebilirsiniz. Etkinlik ile ilgili tüm detayları sizlerle bu yazının altında dakika dakika paylaşacağız. Saat 21:00'de görüşmek üzere!

Maximiles Black
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.