Apple'ın bugün gerçekleşecek "Peek performance" etkinliğinde neler tanıtılacak?

Türkiye saatiyle 21:00'de başlayacak olan Peek performance etkinliğinde, Apple'ın performans odaklı yeni donanım ürünlerin tanıtılması bekleniyor
Apple'ın bugün gerçekleşecek

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında iPhone 13 ailesi, Ekim ayında ise yeni MacBook modellerini tanıtan Apple'ın 2022 yılının ilk etkinliğini 8 Mart tarihinde gerçekleştireceğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. "Peek performance" ismine sahip olan etkinlik bu akşam online olarak gerçekleşecek.

Türkiye saatiyle 21:00'de başlayacak olan Peek performance etkinliğinde, Apple'ın performans odaklı yeni donanım ürünlerin tanıtılması bekleniyor. Peek performance etkinliğinin yıldızı ise yeni iPhone SE olacak. Hatırlatmak gerekirse Apple'ın yeni iPhone SE modelini Mart veya Nisan ayında tanıtabileceğini geçtiğimiz Ocak ayında da sizlere aktarmıştık.

5G destekli iPhone SE 3 modeli etkinlikte tanıtılacak. Etkinlikte tanıtılması beklenen bir diğer önemli ürün ise yeni iPad Air olacak. 5. Nesil iPad Air modeli A15 işlemcisi, 5G desteği, 4 hoparlör, Center Stage desteği ve yeni kamera özelliklerine sahip olacak.

iPhone SE 3 ve iPad Air haricinde ise etkinlikte yeni bir Mac mini modeli görebiliriz. M1 Pro, M1 Max veya etkinlikte tanıtılabilecek yeni bir işlemci ile gelmesi beklenen Mac mini Pro, performans odaklı bir Mac mini modeli olacak. 

Performans odaklı bir etkinlik olacağı için etkinlikte yeni bir işlemcinin de tanıtılması sürpriz olmayacaktır. Karşımıza çıkması beklenen işlemci ise Apple tarafından üretilecek olan M2 işlemcisi. Etkinlikte M2 işlemcili MacBook Pro ve yeni tasarımlı MacBook Air modellerinin karşımıza çıkabileceğini de ekleyelim.

Türkiye saatiyle 21:00'de gerçekleşecek etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla anlık olarak sizlere aktaracağız.

Maximiles Black
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.