Tech.eu Online: Fintech konferansının ilk konuşmacıları belli oldu

9 Mart günü gerçekleşecek olan Tech.eu Online: Fintech, Avrupa fintech ekosistemlerinin bugününü ve geleceğini tartışmak için önde gelen fintech girişimcilerini, yatırımcılarını, yaratıcılarını ve düşünürlerini bir araya getirecek.
Tech.eu Online: Fintech konferansının ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Tech.eu'yu geçtiğimiz ekim ayında satın almış; bu satın alma ile birlikte Avrupa odağında konferanslar düzenleyeceğimizi de sizlere aktarmıştık. Tech.eu, bu sene iki farklı konferansla katılımcıların karşısına çıkacak. Bunlardan ilki Tech.eu Online: Fintech, diğeri ise Tech.eu Summit. Tech.eu Online: Fintech, adından da anlaşılacağı üzere 9 Mart'ta online olarak gerçekleşecek, Tech.eu Summit ise 17 Mayıs'ta fiziksel olarak Brüksel'de gerçekleşecek. 

9 Mart'ta, Tech.eu Online: Fintech ile Avrupa fintech ekosistemlerinin bugününü ve geleceğini tartışmak için önde gelen fintech girişimcilerini, yatırımcılarını, yaratıcılarını ve düşünürlerini bir araya getirecek. Global liderler ve gelecek vadeden girişimler, finansal hizmetlerin geleceğinin yeni teknolojiler, pazar dinamikleri ve iş modelleri tarafından nasıl şekillendirileceğine dair görüşlerini Tech.eu Online: Fintech konferansında katılımcılarla paylaşacak.

Tech.eu Online: Fintech'in ilk tur konuşmacıları da belli oldu. Ancak öncesinde konferans için şimdiden yerinizi alabilirsiniz ve konferansın tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Tech.eu Online: Fintech'te Avrupalı fintech girişimlerinden oldukça önemli isimleri görüyoruz:

Tech.eu Online Fintech'in ilk tur konuşmacıları ise 2007 yılında hayata geçirilen eToro'nun kurucusu ve CEO'su Yoni Assia, tir. SolarisBank'a çeşitli bölgesel ve küresel CFO sorumluluklarında yaklaşık sekiz yıl geçirdiği Deutsche Bank'tan katılan SolarisBank CEO'su Roland Folz, European FinTech Association Başkan Yardımcısı da olan Finleap Chief Risk Officer'ı (CRO) Dr. Lea Maria Siering, Lendinvest Co-Founder & Exec Chair Christian Faes, Uncapped kurucu ortağı ve CEO'su Piotr Pisarz, Rapyd'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki büyüme stratejisini ve operasyonlarını yöneten VP EMEA'sı Sarel Tal, Web3 ödeme platformu Utrust'ın CEO'su Sanja Kon, Nordigen kurucu ortağı ve CEO'su Rolands Mesters, Holvi, Revolut ve N26 gibi şirketlerde de yöneticilik yapmış Finoa COO'su Michaela Fleischer, Molten Ventures Partner'ı Vinoth Jayakumar, Raisin DS Chief Investment Officer'ı Kim Felix Fomm, Fintech Circle kurucusu ve CEO'su Susanne Chishti, AltFi Managing Editor Oliver Smith ve Twikey kurucusu Dominique Adriansens olarak belirlendi. 

Konferansın yeni konuşmacıları ve programı ise kısa bir süre sonra açıklanacak. Takipte kalın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.