Ozan Can Şişman, Adjust Orta Doğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye Genel Müdürü olarak atandı

Adjust tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre Ozan Can Şişman, şirketin Orta Doğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye Genel Müdürü olarak atandı
Ozan Can Şişman, Adjust Orta Doğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye Genel Müdürü olarak atandı

Adjust'tan Ozan Can Şişman'ın Webrazzi E-ticaret 2022 sahnesinde aktardığı değerli bilgileri geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Adjust tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre Ozan Can Şişman, şirketin Orta Doğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

2020 yılının Mart ayından bu yana Adjust'ta çeşitli üst düzey görevlerde yer alan Ozan Can Şişman son olarak bölgede satış müdürü olarak görev almaktaydı. Adjust tarafından paylaşılan bilgilere göre Ozan Can Şişman, bu yeni görevi ile MENA (Orta Doğu & Kuzey Afrika) bölgesi ve Türkiye’deki stratejiden ve gelir artışından sorumlu olacak.

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2012 yılında mezun olan Ozan Can Şişman, mobil ile olan yolculuğuna Rocket Internet ile başladı. Sonrasında Groupon ve Henkel gibi global firmalarda önemli kademelerde çalıştıktan sonra 2015 yılında Digitouch ile dijital reklam sektörüne giren Şişman, Digitouch’dan sonra ise Adcolony’e bağlı Opera Response ekibinin kurucu ekibinde de yer aldı.

Adjust MENA Genel Müdürü Ozan Can Şişman'ın konu ile ilgili açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Başarının sırrının çok çalışmak olduğu söylenir hep doğrudur ama tek başına yeterli değildir. Mutlaka doğru bir ekip ile, planlı ve sadece günlük değil, uzun vadeli gerçekçi hedefler belirleyerek durmadan şartlar ne olursa olsun çalışmaya devam etmek gerekli. Ekip gerçekten çok önemli, sadece işinde en iyi olan insanlara değil, birbirini en iyi tamamlayan bir takıma ihtiyacınız var. Başarı ancak, herkesin birbirini hep daha iyiye cesaretlendirmesi, olabilecek en iyi sonucu almak için desteklemesi ile gelir. Takım olabilmek o nedenle çok değerli. Hiç kimse bir diğerinden önemsiz değildir. Farklı yeteneklerin, değişik alanlarda uzmanlaşmış kişilerin bir araya gelmesi şarttır. Yönü gösterirken de, kimsenin geride kalmamasını sağlayan bir liderlik gerekli.

Biz müşteriler ile bire-bir çalıştığımız bir roldeyiz, müşterileriniz nezdinde mutlaka güvenilir bir danışman da olmalısınız. Müşterileriniz sizi şirketin bir parçası gibi görmeli, o yüzden onların işini de çok iyi öğrenmeli ve proaktif yaklaşımlar ile onlara destek olabilecek şekilde kendinizi eğitmelisiniz.

Bana, pazarlamayı, müşterilerimiz için daha akıllı, daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için bir araya gelmiş deneyimli ve kendini işine adamış bir ekiple birlikte, MENA ve Türkiye'de birinci sınıf bir operasyona liderlik etme fırsatı verildiği çok heyecanlıyım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.