Şirketlerin freelancer'lar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, 400 bin dolar değerleme ile yatırım aldı

Yeni nesil çalışma yöntemleriyle şirketlerin freelancer'lar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, 400 bin dolar değerleme üzerinden tohum yatırım aldı.
Şirketlerin freelancer'lar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, 400 bin dolar değerleme ile yatırım aldı

Yeni nesil çalışma yöntemleriyle şirketlerin freelancer'lar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, içlerinde Angel Effect, Hüseyin Karslıoğlu, Ülkü Şengül, Uğur Mumay, Multikan ve ARYA Yatırım Platformu’ndan İstem Özden Alpar’ın da bulunduğu melek yatırımcılardan 400 bin dolar değerleme üzerinden aldığı yatırımla tohum yatırım turunu tamamladı.

Şubat ayında birinci yılını dolduran ve şirketlerin daha hafif yapılara sahip olması, yetenek kıtlığı çekmeden her yeteneğe kolayca erişebilmeleri ve freelancer'ların da istedikleri yerden istedikleri şekilde kendi yetkinlikleriyle dünyanın dört bir yanındaki şirketlere değer katabilmeleri için geliştirilen jobtogo, aldığı yatırım ile pazardaki hacmini büyütüp globalleşmeye hazırlanıyor. jobtogo, freelancerlar için geliştirdikleri çözümler sayesinde her iki tarafa da güven içerisinde çalışabilme olanağı sağlıyor.

Uygulanan yetenek envanterleri ile en uygun adaylarla eşleşmeye yardımcı olunuyor. Seçim yapılmadan önce profiller ve yorumlar kontrol edebiliyor. Kullanıcılara projenin takibi konusunda kolaylık sağlanırken iletişim desteği de sunuluyor. Ödemeleri, sözleşmeleri, faturaları da jobtogo hallediyor. 

Dünyada çalışma şekilleri değişirken şirket organizasyonlarının daha çevik hale geldiğini ve jobtogo’nun değişen dünyada bugünün ihtiyacına iyi cevap verdiğini ifade eden Angel Effect Yönetim Kurulu Üyesi Cem Önce, freelance çalışmanın önümüzdeki dönemlerde insanların daha çok tercih edeceği bir yöntem olacağını ve çalışma şekillerinin değiştiğini söylüyor. Önce, yatırımcı olarak arz ve talebi birleştirerek iki tarafın da sorunlarını çözen iş modelinin çok verimli bir model olduğuna inandığını belirtiyor.

Cem Önce, freelancer'ların ve işletmelerin jobtogo üzerinden çok kolay ve hızlı bir şekilde profillerini oluşturup aradıkları yeteneklere hemen bir tıkla ulaşabileceklerini; hem doğru bir iş modeli olması hem de fikirlerinin peşinden koşan zeki ve kararlı iki kadının girişimlerine olan inancı ve motivasyonunun yatırım kararlarını hızlandırdığını dile getiriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.