Glocalzone, köprü yatırım turunda 420 bin euro yatırım aldı

Glocalzone tarafından bugün paylaşılan bilgilere göre girişim, köprü yatırım turunda 420 bin euro yatırım aldı.
Glocalzone, köprü yatırım turunda 420 bin euro yatırım aldı

Yurt dışından ürün getirenlerle, ürün isteyenleri buluşturan yerli bir platform olarak karşımıza çıkan Glocalzone'u ilk olarak 2017 yılını Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Glocalzone tarafından bugün paylaşılan bilgilere göre girişim, köprü yatırım turunda yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Glocalzone, söz konusu turda toplamda 420 bin euro yatırım aldı. Yatırım turuna ise Koray Gültekin Bahar, Ahmed Faruk Karslı, Erman Turan, İlker Diker, Uğur Şeker, Bülent Tekmen, Kerem Seçkin, Angel Effect ve Angel Effect üye ağında yer alan bireysel yatırımcılar Gülin Ölçer ve Muhammet Kaya katıldı.

Glocalzone tarafından aktarılan bilgilere göre 420 bin euroluk yatırım, pandemi çıkışında şirketin büyümesine devam etmesini sağlayacak bir köprü yatırımı olarak görev görecek. Aldığı yeni yatırım ile birlikte tamamen global pazarlara odaklanmayı amaçlayan Glocalzone’un ilk hedefinin ise Latin Amerika olduğunu da belirtelim.

Glocalzone’un paylaştığı bilgilere göre şirket, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen tüm ana metriklerinde minimum yüzde 300 büyüme oranına ulaştı.

Ürün almak isteyen insanlar için dünyanın her ülkesini ve ürününü erişilebilir kılan bir çözüme sahip olan Glocalzone, temelinde seyahat eden insanların da seyahatleri esnasında ek gelir elde ederek hem masraflarını azaltmalarına hem de sonraki seyahatleri için ek bütçe oluşturmalarına olanak sağlıyor.

Salgın süresinde bile büyümeyi durdurmadıklarını belirten Glocalzone CEO'su Doğan Turan, bundan sonraki tek amaçlarının bu modeli dünyanın farklı ülkelerinde test edip, farklı pazarlarda da modeli ispat etmek olduğunu sözlerine ekledi. Glocalzone girişiminin Webrazzi Summit 2019'da Startup Lounge'da yer alan girişimler arasında yer aldığını da hatırlatalım. Dilerseniz Glocalzone uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.