Abrakadabra Games, ikinci yatırımını Zihni Holding’den alarak değerlemesini 15 milyon dolara çıkardı

Abrakadabra Games, kısa süre içerisinde birçok alanda faaliyet gösteren Zihni Holding’den ikinci yatırımını alarak değerlemesini 15 milyon dolara çıkardı.
Abrakadabra Games, ikinci yatırımını Zihni Holding’den alarak değerlemesini 15 milyon dolara çıkardı

İlk yatırımını WePlay Ventures’tan alarak herhangi bir videonun saniyeler içerisinde oyunlaştırılmasını sağlayan “Viewerse” platformunu kullanıcılara sunmaya hazırlanan Abrakadabra Games, kısa süre içerisinde birçok alanda faaliyet gösteren ikinci yatırımını Zihni Holding’den alarak değerlemesini 15 milyon dolara çıkardı.

2 yıllık AR-GE sürecinin ardından geliştirme aşamasında sona yaklaşılan, United States Patent and Trademark Office (USPTO) tarafından patentlenen Viewerse kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulacak.

Bir videonun saniyeler içerisinde oyunlaştırılmasını sağlayan Viewerse platformu, alanının Youtube’u olmayı hedefliyor. Abrakadabra Game, Zihni Holding’in yatırım faaliyetlerini yürüten Güneri Invest’ten almış olduğu bu yatırım ile dünyanın önde gelen Telekom, Spor, FMSG ve Video Donanım firmaları ile yürütmüş olduğu partnerlik anlaşmalarını tamamlayarak küresel çapta ses getirecek bir lansman yapmayı hedefliyor. Ayrıca bu lansman ile birlikte View & ViewX Tokenları kullanıcalar ile buluşturacak olan Abrakadabra Games, View & ViewX Token ile birlikte Play-to earn’ün yanı sıra Watch-to earn ve Create-to earn gibi farklı gelir modellerini hayata geçiriyor olacak.

Yeni müjdelerin çok yakın olduğunu ve çok büyük partnerleri aralarında göreceklerinin müjdesini veren Abrakadabra Games Kurucusu Mehmet Tokgöz, yeni yatırımdan kısa süre sonra herkesi çok heyecanlandıracak yeni ve çok büyük yapıların Viewerse’e dahil olacağının müjdesini üstü kapalı olarak açıkladı. Güneri Invest CEO’su Zihni Turgut Güneri ise Abrakadabra Games’in yaptıkları işleri ve çalışmaları bir süredir yakından takip ettiklerini ve geldikleri aşamada artık yatırımcı olarak da yanlarında yer almaları gerektiğini düşünerek bu ekibin bir parçası olduklarını ve bundan dolayı çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.