Bundle, Wordle Türkçe’yi bünyesine dahil etti

Wordle, The New York Times tarafından satın alınırken, Wordle Türkçe de haber uygulaması Bundle'a katıldı.
Bundle, Wordle Türkçe’yi bünyesine dahil etti

Haber uygulaması Bundle, Wordle Türkçe’yi bünyesine dahil etti. Bundle, haber okuru ile bulmaca kitlesinin kesiştiği iç görüsü ile yeni sürümünde bulmaca ve bilgi yarışmalarına yer vermeyi planlıyor. Şirket, Wordle Türkçe'yi bünyesine dahil ederek bu konuda ilk adımını attı.

Temelinde bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Wordle, ilk olarak geçtiğimiz sonbaharda kullanıma sunuldu. Josh Wardle tarafından geliştirilen bulmaca, kısa süre içinde önce yurt dışında ve akabinde ülkemizde popülerleşmeye başladı

Bu noktada Wordle'ın yurt dışında yakaladığı popülaritenin yanında Türkiye’de de Türkçe versiyonu ile günden güne popüler hale geldiğini belirtelim. Wordle, The New York Times tarafından satın alınırken, Wordle Türkçe de haber uygulaması Bundle'a katıldı.  

Wordle Türkçe artık sadece Bundle'da oynanacak

Fatih Kadir Akın’ın dilimize kazandırdığı Wordle Türkçe, 445 bin aktif kullanıcıya sahip. Oyunun, Bundle kullanıcısına ulaştıktan sonra daha da popüler hale geleceğini söylemek mümkün. 

Wordle Türkçe, şirketin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği Bundle Games’in ilk önemli girişimi olarak öne çıkıyor. 

Bundle'ın bilgiye ulaşmayı seven kitlenin, bulmacalarla da yakından ilgilendiği bilgisi ile yola çıktığını söyleyebiliriz. Bundle, Wordle Türkçe hamlesinin ardından bulmaca ve bilgi yarışmalarında zaman geçirmekten hoşlanan kitleyi bir kere daha kendine çekmiş oluyor. 

Bu yeni adım ile Wordle Türkçe’ye artık sadece Bundle üzerinden ulaşabileceksiniz. Şirketin Bundle Games çatısı altında ilerleyen süreçte bu alana daha fazla yatırım yapacağını söyleyelim.

2021’de yeni uygulamalar ve web sitesi yanında yepyeni özellikler ve içerik modellerini de hayata geçiren Bundle, uygulamada geçirilen ortalama süreyi önceki yıla kıyasla yüzde 72 artırmayı başardı. Aylık 2 milyon tekil kullanıcıya ulaşan Bundle, Wordle Türkçe ile platformdaki kullanıcı etkileşimini zirveye taşıyabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.