Mobil veri ve analitik platformu App Annie, adını data.ai olarak değiştirdi

Mobil veri ve analitik platformu App Annie, birleşik veriyi odağına almaya karar verdiği için adını "data.ai" olarak değiştirdi.
Mobil veri ve analitik platformu App Annie, adını data.ai olarak değiştirdi

Mobil veri ve analitik platformu App Annie, birleşik veriyi odağına almaya karar verdiği için adını "data.ai" olarak değiştirerek yeniden markalandı. 

Aslında App Annie, geliştiricilere, yayıncılara ve reklamverenlere gelir, etkileşim ve daha fazlasını kazandırmak amacıyla temel analizler ve karşılaştırmalar sağlayan mobil performans veri ürünleri paketleri sunması ile tanınıyor. Büyük veri analitiğinin, genellikle makine öğrenimi ve yapay zeka tarafından desteklenen, rekabette bir adım önde olmak isteyen işletmeler için önemli bir araç olarak ortaya çıktığı dönemde, yani günümüzde, App Annie de bu pastadan bir pay almak istiyor. Bu nedenle şirket, gelişen trendlere daha iyi uyum sağlamak istediği için hem işlevini hem de adını değiştiriyor.

Data.ai CEO'su Ted Krantz tarafından kaleme alınan yazıya göre yeni isim, ürünler ve ortaklıklarla şirketin kapsamlı dijital performans sağlama vizyonunu yansıtıyor. İşletmelerin daha yüksek düzeyde rekabet edebilmek amacıyla daha geniş bir dijital veri kümesi yelpazesini bir araya getirmeleri ve yapay zekayı etkinleştirmeleri gerektiğini söyleyen Krantz, bu nedenle aksiyon aldıklarını dile getiriyor. 

Similarweb ile iş birliği yapıldı

Data.ai ayrıca, web izleme ve analitik şirketi Similarweb ile de birleşik mobil ve web pazarı veri kümesi oluşturmak için anlaştı. Şirket, web, konsol, OTT ve akış hizmetleri gibi tüm dijital kanallarda kuralcı önerileri yönlendirmek için yapay zekaya odaklanacak. Similarweb, Data.ai'ın aylık aktif kullanıcılar, kurulu taban ve oturumlar gibi mobil uygulama ve pazar verilerini, şirketlerin web ve mobil uygulama pazar tahminlerini tek bir satıcıdan satın almalarını sağlayacak yeni bir ürüne dahil edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.