Webrazzi E-ticaret 2022'nin yeni konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi E-ticaret 2022, 16 Şubat'ta, Wyndham Grand İstanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleşecek.
Webrazzi E-ticaret 2022'nin yeni konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi E-ticaret 2022, 16 Şubat'ta, Wyndham Grand İstanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleşecek. Dileyenler Webrazzi E-Ticaret 2022'ye bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecek. Ayrıca belirtelim online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Bu yılın e-ticaret beklentisinden, lojistiğine, indirim dönemlerinin kullanıcı üzerindeki etkisine, perakende markalarının e-ticaret yatırımlarına, pazar yeri satışları yönetimine ve geleneksel markaların e-ticaretteki yerini gündemimize alacağımız Webrazzi E-Ticaret 2022'nin ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Webrazzi E-ticaret 2022'nin yeni konuşmacıları belli oldu.

Webrazzi E-ticaret 2022 için buradan bilet alabilir, yeni konuşmacılarımızın kısa özgeçmişine ise göz atabilirsiniz!

Alper Güler (Türkiye Genel Müdürü, QReal)

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği eğitimi aldıktan sonra ODTÜ'de Yazılım Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Bugüne kadar Turkcell ve Türk Telekom gibi şirketlerde çalıştı. 2014'te mobil AR girişimi Pandorareality.com'a yatırım yaptı. 2016'da artırılmış gerçeklik gıda girişimi Kabaq.io'nun kurucu ortağı oldu. 2019'da Kabaq'ı Qreal olarak yeniden markalaştırdı. 

Emre Güzeldal (Kurucu Ortak & CEO, Roketfy)

Emre Güzeldal, girişimcilik yaşamına 2010 yılında Erospirlanta.com kurucu ortağı ve CEO ’su olarak adım attı. Eros Pırlanta ile Online Pırlanta Mağazası olarak E-ticaret Derneği tarafından “2011 Yılın E-Ticaret Girişimi” ödülünü aldı. İçerik Bulutu’nun 2 kurucu ortağından birisidir. Uzun yıllardır internet girişimciliği, e-ticaret, içerik pazarlaması, dijital pazarlama ve ürün geliştirme alanlarında edindiği deneyimlerini Kurucu Ortağı ve CEO’su olduğu 2022 yılında yayın hayatına başlayan yeni Saas girişimi Roketfy.com’un geliştirmesinde kullandı. Emre, Uludağ Üniversitesi Ekonomi mezunu, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

Etkin Çiftçi (Dijital ve Deneyim Danışmanlığı Direktörü, PwC Türkiye)

2019’da PwC Türkiye’ye katılan Etkin Çiftçi’nin, dijital strateji, inovasyon, kültür dönüşümü ile müşteri deneyimi ve teknolojileri alanlarında yoğun deneyimi bulunmaktadır. Bu alanlarda Türkiye’nin öncü kurumları ve girişimlerinin dönüşüm programlarında çeşitli roller üstlenmiştir. Etkin Çiftçi, 2003 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü’nden mezun olmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Tasarımda Bilgi Teknolojileri yüksek lisans programını tamamladıktan sonra aynı üniversitede Participatory Design konusunda doktora eğitimine devam etmiştir. 2015-2019 yılları arasında Accenture Digital’da kıdemli müdür olarak çalıştıktan sonra PwC Türkiye’ye geçerek Dijital ve Deneyim Danışmanlığı Hizmetleri’nde liderlik görevini üstlenmiştir.

Halim Memiş (CEO, Moka)

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Halim Memiş, 2002’de aynı üniversitede MBA programını tamamladı. 2004’te Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Memiş, 2012’de Ödeme Sistemleri Ürün Bölümü’nde Müdür Yardımcısı, 2017’de Dijital Bankacılık Bölümü’nde Birim Müdürü oldu. Memiş, 24 Aralık 2020’den bu yana Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölümü’nde Birim Müdürü olarak görev yapıyordu. Halim Memiş, Ocak 2022'den beri Moka'nın CEO'su olarak görev yapıyor.

Jack Ojalvo (Kurucu Ortak ve CEO, Supplementler)

Jack Ojalvo, 10 seneyi aşkın girişimcilik ve teknoloji alanında satın alma, birleştirme ve halka arz yatırım bankacılığı tecrübesine sahiptir. Erken ve tohum aşamasındaki teknoloji şirketlerinde aktif katılımcı olan Ojalvo aynı zamanda Supplementler.com’un CEO’sudur. Ortadoğu’daki en büyük çoklu kanal olan Sporcu Gıdası perakendecisi olan Jack, lisans eğitimini Northwestern Üniversitesi’nde aldı. Aynı zamanda  burada 3 ana dalda endüstri mühendisliği, matematik ve ekonomi eğitimi almıştır. Teknoloji ve sanat yayıncılığında girişimci deneyime sahip olan Jack, Stanford Üniversitesi’nden  yönetim bilimleri mühendisliğinde yüksek lisansını almıştır. New York’ta Allen & Company yatırım bankacılığında çalışmıştır.

Ozan Can Şişman (Head of Sales MENA, Adjust)

Matematik tutkusu ile girdiği Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 2012 yılında mezun olan Ozan Can Şişman, mobil ile olan yolculuğuna Rocket Internet ile başladı. Sonrasında sırasıyla, Groupon, Henkel gibi global firmalarda önemli kademelerde çalıştıktan sonra, 2015 yılında Digitouch ile dijital reklam sektörüne girdi ve dijitale olan tutkusu katlanarak büyüdü. Digitouch'dan sonra Adcolony'e bağlı Opera Response ekibinin kurucu ekibinde yer aldı. İş hayatı dışında eski profesyonel basketbolcu ve basketbol antrenörü olan Şişman, Mart 2020'de katıldığı Adjust'ta şuan, Ortadoğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye'den sorumlu Satış Başkanı olarak görev alıyor. Yöneticilik hayatındaki 'insanların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktan daha büyük bir şey yok' bakış açısını koçluk deneyimi ile şekillendirdi.

Özgür Alaz (Girişimci, Strateji Danışmanı)

İTÜ İşletme Mühendisliği 2005 mezunu olan Özgür Alaz, trend uzmanı ve girişimcidir. Dijital stratejiyle ve pazarlama teknolojileriyle ilgili projeler yönetmektedir. Finans, telekom ve dijital iş modellerinin dışında, Özgür Alaz, sosyal medya, dijital strateji, inovasyona dayalı iş modelleri, trend analizi, lean startup ve kişisel üretkenlik konularında da uzmandır.

Vedat Karahanoğlu (KOBİ ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü, Türkiye İş Bankası)

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Karahanoğlu, çalışma hayatına 1999 yılında İş Bankası Altunizade Şubesi’nde başlamıştır. Kozyatağı Kurumsal ve Gebze Kurumsal Şubelerinde çalışan Karahanoğlu, Ümraniye Ticari ve Şişli Ticari şubelerinde Müdürlük görevlerinin ardından 2019 yılında KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış Bölüm Müdürlüğü ve 2021 yılında da KOBİ ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü görevini üstlenmiştir. Hem satış hem de Pazarlama gibi Ticari Bankacılık fonksiyonlarının farklı disiplinlerinde çalışma fırsatı bulan Karahanoğlu Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

Veri Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.