Webrazzi E-Ticaret 2022'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi E-Ticaret 2022, 16 Şubat'ta, Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşecek.
Webrazzi E-Ticaret 2022'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi'nin 2022 konferans takvimini geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Yıl içinde hem fiziksel hem de online katılıma açık olacak konferanslarımızın yanı sıra, geçtiğimiz aylarda Webrazzi bünyesine kattığımız Tech.eu ile 9 Mart'ta Tech.eu Online: Fintech ve 17 Mayıs'ta Brüksel'de Tech.eu Summit konferanslarını düzenliyoruz. Konuyla ilgili tüm detaylara buradan ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

Bu senenin ilk konferansı, her sene olduğu gibi Webrazzi E-Ticaret. Webrazzi E-Ticaret 2022, geçen yılın aksine bu sene hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek. Konferansımızı 16 Şubat'ta, Wyndham Grand Istanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleştireceğiz ve dileyenler Webrazzi E-Ticaret 2022'ye bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecek. Ayrıca belirtelim online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Bu yılın e-ticaret beklentisinden, lojistiğine, indirim dönemlerinin kullanıcı üzerindeki etkisine, perakende markalarının e-ticaret yatırımlarına, pazar yeri satışları yönetimine ve geleneksel markaların e-ticaretteki yerini gündemimize alacağımız Webrazzi E-Ticaret 2022'nin ilk tur konuşmacıları da belli oldu. Gelin, hep birlikte konferansımızın ilk konuşmacılarına göz atalım.

Ahmed Faruk Karslı (Kurucu & CEO, Papara)

Liseyi Sankt Georg Avusturya Lisesi’nde okuyan Ahmed Faruk Karslı, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2012 yılında mezun oldu. Hukuk Yüksek Lisansı’na İstanbul Üniversitesi’nde devam ediyor. 17 yaşından itibaren serbest ticaretin içinde bulunan, çeşitli girişimcilik hikayelerine imza atan Karslı, 2007-2015 yılları arasında telekomünikasyon, elektronik ve tekstil sektörlerinde girişimcilik yaptı. Aynı dönemde aile şirketlerinde yönetici olarak sorumluluk üstlenen Karslı, bu süreçte daha çok yeni pazarlar, yeni ürünler, bütçe ve raporlama üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. 2013 yılında serbest avukatlık yapmaya başlayan Karslı, 2015 yılında kullanıcılarına basit ve adil finansal hizmetler sunan Papara’yı kurdu. 

Cüneyt Erpolat (Kurucu Ortak & CEO, Globizi)

Yüksek teknoloji, telekomünikasyon ve e-ticaret sektörlerinde toplam 28 yıllık tecrübesi olan Cüneyt Erpolat’ın, çalıştığı ve yöneticilik yaptığı şirketler arasında Xerox, Microsoft, Avea, Grenke Leasing ve Alibaba.com bulunuyor. Satış, pazarlama, iş geliştirme, kanal yönetimi, yeni pazarlara giriş ve KOBİ’ler uzmanlık alanları arasında yer alıyor. Cüneyt Erpolat, Globizi’nin Kurucu Ortağı ve CEO’su olarak görevini sürdürüyor.

Güven Çelikkaya (Kurucu Ortak, HoloNext)

Güven Çelikkaya, Artırılmış Gerçeklik (AR) ve Metaverse teknolojileri üzerine çalışan HoloNext’in kurucusudur. Öncesinde farklı uluslararası mobil oyun firmalarında ürün müdürlüğü ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2018 yılın sonundan bu yana kurucusu olduğu HoloNext bünyesinde küresel pazarlara yönelik AR / Metaverse teknoloji çözümleri geliştirmeye devam etmektedir. Artırılmış Gerçeklik (AR), Metaverse, Gaming ve Computer Vision alanlarında uzmanlığı olan Güven Çelikkaya’nın aynı zamanda İşletme (MBA) alanında yüksek lisans derecesi bulunmaktadır.

Hande Çavuşoğlu (Türkiye Temsilcisi/Co-Founder, SimilarWeb/Digitaflex)

Kariyerine Procter&Gamble Türkiye'de Medya Müdürü olarak başlayan Hande Çavuşoğlu 12 yıl boyunca Procter & Gamble Pazarlama ve Medya alanında hem Türkiye hem de EMEA bölgesinde farklı pozisyonlar üstlenmiştir. Son 10 yıldır da Türkiye'deki uluslararası medya ajanslarına bir çok sektörden müşterileri için medya ve iletişim stratejisi konularında danışmanlık vermektedir. FMCG, Telekom, Finans, E-ticaret gibi bir çok sektör hakkında bilgi ve deneyim sahibidir.

İsa Korkmaz (Kurucu Ortak, Navlungo)

Navlungo'nun kurucu ortağı olan İsa Korkmaz, uzun yıllar boyunca Ford Otosan'da farklı pozisyonlarda görev aldı. Korkmaz, 2019 yılında ise Navlungo'yu kurdu. 2019 yılında 4 girişimci tarafından kurulan Navlungo, dijital lojistik firması olarak faaliyet gösteriyor. Teknoloji temelli lojistik operasyon merkezi olarak hizmet veren şirket, lojistik, gümrük ve kargo süreçlerinde büyük-küçük tüm işletmelere kesintisiz hizmet veriyor. Navlungo, platformu üzerinden 3 binin üzerinde rotada yüzlerce taşıyıcıdan alınan teklifleri sunmanın yanı sıra ihtiyaca göre sınıflandırarak 1 dakika içinde satın alınabilir noktaya getiriyor.

Özge İlhan (Birleşme ve Satın Alma Danışmanlığı Direktörü, KPMG)

Koç Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Özge İlhan, 10 yılı aşkın süredir finansal danışman olarak çeşitli pozisyonlarda Big4 ve yatırım bankalarında görev almaktadır. Kariyerinde, denetim, değerleme ve iş modellemesi danışmanlığı, bağımsız halka arz danışmanlığı, birleşme ve satın alma danışmanlığı alanlarında hizmet veren Özge İlhan’ın Türk şirketler, uluslararası şirketler ve özel girişim sermayeleri ile farklı alanlarda ve farklı projeler kapsamında danışmanlık tecrübesi bulunmaktadır. Özge İlhan, başta perakende, teknoloji medya ve telekomünikasyon ve taşımacılık sektörleri olmak üzere birçok farklı sektörde deneyime sahiptir.

Serkan Tavşanoğlu (Agency Partner, Meta)

Mayıs 2018’den bu yana Facebook Türkiye ekibinde Agency Partner olarak görev yapan Serkan Tavşanoğlu, Türkiye’deki ajans ekosistemi ile yürütülen işbirliklerinden sorumludur. Aynı zamanda otomotiv sektöründe faaliyet gösteren reklamverenler ile yakın çalışarak Meta iletişim stratejilerine destek olmaktadır. 2019 yılından itibaren Facebook’u temsilen MMA Türkiye yönetim kurulunda görev almaktadır.

Sezgin Lüle (Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye İş Bankası)

Sezgin Lüle, 2021 Ocak ayından bu yana İş Bankası'nda Dijital Bankacılık, Ödeme Sistemleri ve Müşteri Deneyiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Kariyerine İş Bankası'nda Organizasyon Metod Uzmanı olarak başlayan Lüle, sırasıyla Teftiş Kurulu, Muhasebe, Değişim Yönetimi ve Kurumsal Mimari Bölümlerinde farklı unvanlarda rol almıştır. Proje portföy yönetimi, İş Mimarisi, Süreç Otomasyonu ve Organizasyonel Dönüşüm konusunda deneyimi bulunmaktadır. 1976 yılında Trabzon'da doğan Lüle, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. 2004 yılında University of Birmingham MBA IBF programından mezun olan Lüle, 2019 yılında HBS AMP programını tamamlamıştır.

Şevin Ballıktaş (Kurucu Ortak & CEO, Usersdot)

Şevin Ballıktaş, perakendeciler ve üreticiler için zamandan tasarruf etmek, dijital payı artırmak ve daha fazla satış yapmak için hızla büyüyen yeni nesil bir e-ticaret veri şirketi olan Usersdot'un Kurucu Ortağı ve CEO'sudur. Ayrıca İyilik Paylas Sosyal Bağış Platformu'nun kurucularından biridir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Mezuniyetin ardından, Procter and Gamble, Philips, NN Investment ve Colgate gibi çok uluslu şirketlerde 10 yıldan fazla çalıştı ve burada e-ticaret, e-ticaret pazarlama, dijital pazarlama deneyimi edindi.

Tarık Tombul (CEO, PayTR)

Finans sektöründeki profesyonel iş hayatına 2001 yılında Garanti Ödeme Sistemleri bünyesinde başlayan Tombul, Otorizasyon ve Fraud departmanlarında görev yapmıştır. 2007 yılında Garanti Bankası Yönetim Kurulu üyesine bağlı olarak oluşturulan Güvenli Operasyon Müdürlüğü bünyesinde Üye İşyeri Sahtecilik Önleme Yönetmeni olarak kariyerine devam eden Tombul, bu süre içinde Garanti Bankası ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) bünyesinde birçok önemli proje ve çalışma komitelerinde görev almıştır. Bankanın Visa, MC, AMEX, JCB, CUP ve Diners Club gibi lisansör kuruluşlarla olan üye işyeri sahtecilik (acquiring fraud) ilişkisini yöneten Tombul, üye işyeri ve banka personeline yönelik sahtecilik önleme ve PCI DSS eğitimlerinde görev almıştır. Tombul, kurucu ortaklardan biri olarak Genel Müdür Yardımcısı unvanıyla PayU’nun Türkiye kurulum sürecinde görev almıştır. Kuruluşun finans, sahtecilik önleme, uyum, HR ve operasyon süreçlerini oluşturmuştur. MEA’dan sorumlu risk yöneticisi olarak Türkiye, Güney Afrika ve Nijerya risk operasyonlarını yönetmiştir. Türkiye ve Nijerya’da lokal ödeme kuruluşu lisanslarının alınması sürecinde proje liderliği görevlerini üstlenmiştir.

Yaman Alpata (Global Consumer & Markets Turkey & MENA Country Manager, AliExpress Türkiye)

Yaman Alpata, Alibaba Group'un global pazaryeri AliExpress'te Türkiye ve MENA bölgesinden sorumlu. Yaklaşık 8 senedir e-ticaretin içerisinde olan Alpata, daha önce de Hepsiburada ve Trendyol biri pazar yerlerinde çalıştı. Öncesinde Telekom ve medya sektöründe iş geliştirme ve pazarlama alanında yöneticilikler yaptı. Alpata, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. 

Yomi Kastro (Kurucu & Yönetici Ortak, Inveon)

Yomi Kastro, Inveon ve Inventures’ın Kurucusu ve Yönetici Ortağı’dır. 2006’da, kurumsal e-ticaret yazılım platformu ve dijital büyüme yönetimi çözümleri sunan Inveon’u kurdu. Kurumsal şirketlere dijital ticaret ortağı olarak hizmet veren Inveon, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri olarak 4 yıl üst üste Deloitte Teknoloji Fast 50 ödülünü almaya hak kazandı. Aynı zamanda 2009 yılında internet girişimlerine erken aşamada yatırım yapan ve teknoloji desteği veren Inventures’ı kuran Kastro, 20’den fazla başarılı internet girişiminin yatırımcısı ve/veya yönetim kurulu üyesidir. Kastro, kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın ve TÜBİSAD Bilişim Sanayicileri Derneği’nin Yönetim Kurulu’nda yer almaktadır.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

 

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.