Facebook ve Instagram'ın kişisel 2021 özeti özellikleri

Bugün mobilden Instagram ve Facebook'a giriş yapanlar "2021 Yılındaki Anılarını Gör" açılış ekranıyla karşılaştı. Facebook ve Instagram'ın kişisel 2021 özeti özelliklerine birlikte bakalım.
Facebook ve Instagram'ın kişisel 2021 özeti özellikleri

Bugün mobilden Instagram ve Facebook'a giriş yapanlar "2021 Yılındaki Anılarını Gör" açılış ekranıyla karşılaştı. Facebook kullanıcıları, kişiselleştirilmiş Yılbaşı kartlarını paylaşırken, Instagram kullanıcıları yıl boyunca paylaştıkları hikayelerden bir seçkiyi hikayelerine yerleştirebiliyor. 

Facebook kullanıcıları, kendilerine sunulan bu yılbaşı kartları ile 2021'de beraber vakit geçirdiği arkadaşlarını, yıla damgasını vuran mekanları ve duygu durumlarını haber kaynağında öne çıkarabiliyor. Kişiselleştirilmiş kartların 30 Aralık'a kadar kullanılabildiğini de ekleyelim. 

Instagram'da ise 2021 özetinizi bir zaman kapsülü olarak hikayenizde paylaşmanız mümkün. Hikayelerde yayınlanan bu zaman kapsülünde 10 hikaye paylaşabileceğinizi ekleyelim. Eğer bu özellik karşınıza henüz çıkmadıysa, yıl boyunca 3'ten az hikaye paylaşmış olabilirsiniz. Ya da hikaye arşivi özelliğini kapalı tutuyor olabilirsiniz. Bu zaman kapsülü oluşturma özelliğine yıl başına kadar erişebileceğinizi belirtmekte fayda var. 

Son yıllarda yeni yıla olan heyecanımızı yitirmiş olsak da; sosyal ağların sunduğu 2021 özetleri nostalji saçmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen Spotify 2021 Özeti'nin ardından, dün Twitter da 2021 özetini paylaştı. Önümüzdeki haftalarda ise Instagram Hikayelerinin kişisel 2021 zaman kapsülü ile dolup taşacağını söylemek mümkün.

Şimdiye kadar Instagram'da yıl sonu yaklaştığında 3. parti uygulamalar aracılığıyla en çok etkileşim alan 9 fotoğrafı paylaşabiliyorduk. Ancak statik görsellerin yerini hikayeler, video içerik ve Reelslere bıraktığı son zamanlarda, Instagram'ın bu sürece müdahale etmesi şriketin 2021'in son çeyrek verilerini olumlu yönde etkileyebilir.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.