Heroes Chained, Avalanche ile partnerlik ve yatırım anlaşması imzaladı

Inventuna Games'in oyunu olan Heroes Chained'in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgilere göre oyun, Avalanche ile iş birliğine gitti.
Heroes Chained, Avalanche ile partnerlik ve yatırım anlaşması imzaladı

Mevlüt Dinç'in kurucuları arasında yer aldığı blockchain üzerinde oyun geliştiren yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Inventuna Games'ten sizlere geçtiğimiz haftalarda bahsetmiştik. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Inventuna Games, önemli bir iş birliğine imza attı.

Inventuna Games'in oyunu olan Heroes Chained'in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgilere göre oyun, Avalanche ile iş birliğine gitti. Heroes Chained tarafından paylaşılan Tweet'te Avalanche ağının bir partner ve yatırımcı olarak projeye dahil olduğunu görüyoruz.

Kısacası Inventuna Games ve Avalanche arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında Avalanche, Inventuna Games'e ve Heroes Chained oyununa çekirdek yatırım yaptı. Gerçekleşen yatırımın finansal detayları ile ilgili ise şu ana kadar herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Inventuna Games'in ilki 5 milyon dolar değerleme, ikincisi ise 10 milyon dolar değerleme üzerinden daha önce iki kere çekirdek yatırım aldığını da hatırlatalım.

Inventuna Games tarafından geliştirilen Heroes Chained, fantastik bir dünyada geçen Action RPG (Aksiyon temelli rol yapma oyunu) kart oyunu. Heroes Chained'in web sitesinde yer alan bilgilere göre oyun içinde NFT'ler ve token da yer alacak. Oyun içinde kullanılacak olan tokenın ismi ise HeC token. Gerçekleşen iş birliği ve yatırım anlaşmasının ardından Heroes Chained'in yoluna Avalanche ağı ile devam edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu durumun Heroes Chained için sadece bir çekirdek yatırımı almaktan ibaret olmadığını paylaşan Heroes Chained CTO’su Ersin Taşkın, Ava Labs ekibiyle teknik iş birliği yaparak bir Avalanche GameFi subneti üzerinde Play And Earn metaversi kurmak istediklerini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.