Unity, üretkenlik ve iş birliği aracı SyncSketch'i satın aldı

Satın almalara devam eden Unity, bugün SyncSketch'i satın aldığını duyurdu. Unity ve SyncSketch arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili bilgiler ise paylaşılmadı. 
Unity, üretkenlik ve iş birliği aracı SyncSketch'i satın aldı

Oyun motoru sunan Unity'nin kullanıcılarının iş bilgisayarlarına online olarak evlerinden ulaşmalarını sağlayan Parsec'i 320 milyon dolara satın aldığını geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Satın almalara devam eden Unity, bugün SyncSketch'i satın aldığını duyurdu.

Unity ve SyncSketch arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili bilgiler ise paylaşılmadı.  2016 yılında Bernhard Haux ve Philip Floetotto tarafından ABD'de kurulan SyncSketch, temelinde ekipler için iş birliği ve üretkenlik aracı olarak hizmet sunuyor. SyncSketch bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı.

Ağırlıklı olarak sanatçıları, tasarımcılar, animasyonlar üzerinde çalışanlar ve VFX profesyonellerini hedefleyen SyncSketch, kullanıcılarına gerçek zamanlı olarak projeler üzerinde çalışabilecekleri bir platform sağlıyor. SyncSketch platformunun hem 2D hem de 3D projeleri desteklediğini de ekleyelim.

Oyunlar üzerinde çalışan firmalar tarafından da aktif olarak kullanılan SyncSketch'in müşterileri arasında Frontier ve Activision Blizzard gibi oldukça önemli firmalar da yer alıyor. Unity, SyncSketch'in şirkete dahil olması ile birlikte kullanıcılarına üretkenlik aracı olarak yeni bir alternatif sunmuş olacak. SyncSketch'in 23 kişilik ekibi gerçekleşen satın alma ile birlikte Unity ekibine dahil olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.