İş yerleri için self-servis alanı sunan girişim: RoFoods

Çalışanların direkt olarak RoFoods noktasına giderek ürünü seçip alabileceği bir çözüm sunan RoFoods, mobil uygulama üzerinden kullanılabiliyor. R
İş yerleri için self-servis alanı sunan girişim: RoFoods

İş yerinizde bulunan bir self-servis alanı olarak hizmet veren RoFoods, kullanıcılarına sağlıklı alternatifler, çeşitli atıştırmalıklar, salatalar, hazır yemekler ve içeceklerden oluşan yüzlerce seçenek sunuyor. 2018 yılında Selim Edin tarafından kurulan RoFoods, şu an için 31 farklı lokasyonda aktif olarak hizmet veriyor.

Çalışanların direkt olarak RoFoods noktasına giderek ürünü seçip alabileceği bir çözüm sunan RoFoods, mobil uygulama üzerinden kullanılabiliyor. RoFoods'u kullanmak için öncelikle RoFoods'un mobil uygulaması üzerinden profil oluşturmanız gerekiyor.

Sonrasında ise reyona giderek dilediğiniz ürünün barkodunu okutarak sepetinize ekleyebiliyorsunuz. Son olarak ise yine mobil uygulama üzerinden ödemeyi tamamlayarak ürünü satın almış oluyorsunuz. RoFoods uygulamasında tüm yemek kartlarının desteklendiğini de belirtelim.

RoFoods tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 31 lokasyonda toplamda 17 binin üzerinde kişi tarafından kullanılıyor. 250'yi aşkın ürüne sahip olan RoFoods'un tüm lokasyonlarında günlük 2 bin 200'ü aşkın alışveriş işlemi de gerçekleşiyor.

Temelinde çalışma alanları için yiyecek ve içecek hizmeti veren tüm çözümler ile rakip konumda olan RoFoods, kullanım kolaylığı, tüm yemek kartlarının geçerli olması, 7/24 temassız alışveriş imkanı, sadakat programları ve kampanyalar gibi özellikler ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. RoFoods'un müşterileri arasında AK Sigorta, HDI Sigorta, Albaraka Türk ve yerli elektrikli araba üzerinde çalışan TOGG'un yer aldığını da ekleyelim.

RoFoods tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, 2018 yılından bu yana toplamda 1,2 milyon euro yatırım aldı. Pandeminin gerilemesi ile tüm Türkiye’de çözümlerini sunarak hızlıca lokasyon sayımızı artırmayı hedefleyen RoFoods, gelecekte ise uygulama ve sistemini yurt dışına SaaS modeli ile pazarlamayı amaçlıyor. Son olarak RoFoods'un Webrazzi Summit 2017'de Startup Lounge'da ve Big Bang 2017'de sahnelerinde yer aldığını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.