Yemeksepeti, Yemeksepeti Mahalle'yi yayına aldı

Kullanıcılar, Yemeksepeti Mahalle üzerinden mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri her ürünü anında sipariş edebiliyor.
Yemeksepeti, Yemeksepeti Mahalle'yi yayına aldı

İlk olarak Temmuz ayında duyum olarak paylaştığımız Yemeksepeti'nin Marketyo satın alması, Ağustos ayında resmileşmişti. Bu satın almayla birlikte Marketyo ekibi Yemeksepeti’nin bir parçası haline gelmişti. Yemeksepeti ise Yemeksepeti Mahalle adını verdiği yeni servisini bu birleşme ile daha kolay ve hızlı bir şekilde hayata geçirebilmeyi amaçlıyordu. Satın almadan yaklaşık 1 buçuk ay sonra Yemeksepeti Mahalle kullanıcılara açıldı. 

Yemeksepeti Mahalle'ye Yemeksepeti uygulamasının sağ üst köşesinde yayınlanan Yemeksepeti Mahalle sekmesi üzerinden erişebiliyorsunuz. Şirketin Eylül ayında logo değişiminin yanı sıra uygulamada da tasarım yeniliği yaptığını hatırlatalım. Bu tasarım yeniliğinin, uygulamayı şirketin Banabi ve Mahalle hizmetlerini kapsayacak şekilde yapılandırmaya yönelik olduğunu söyleyebiliriz. 

Yemeksepeti Mahalle Nasıl çalışıyor? 

Kullanıcılar, Yemeksepeti Mahalle üzerinden mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri her ürünü anında sipariş edebiliyor. Tümü sekmesinde dükkanları görerek alışveriş yapabildiğiniz gibi kategorileri seçerek istediğiniz ürünü farklı esnaflardan tedarik edebiliyorsunuz. 

Kategoriler arasında market, şarküteri, kuruyemiş, kasap ve petshop yer alıyor. Yemeksepeti Mahalle ile esnafların dijital dünyaya adım atabildiğini söyleyebiliriz. 

Hatırlarsanız Yemeksepeti, Eylül ayında Yemeksepeti Mahalle'de yer almak isteyen esnafları ön başvuru yapmaya davet etmişti. Başvuruyu değerlendiren küçük işletmelerinin uygulamada yer aldığını söylemek mümkün. 

Yemeksepeti Mahalle ile hizmet yelpazesini genişleten Yemeksepeti “hızlı ticaret” pazarında kendine önemli bir yer edinmeyi planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.