SaaS tabanlı dijital sağlık platformu MindMaze, 125 milyon dolar yatırım aldı

SaaS tabanlı dijital nöroterapötik platformu MindMaze, AlbaCore Capital Group liderliğinde gerçekleşen yatırım turunda 125 milyon dolar yatırım aldı.
SaaS tabanlı dijital sağlık platformu MindMaze, 125 milyon dolar yatırım aldı

SaaS tabanlı dijital nöroterapötik platformu MindMaze, AlbaCore Capital Group liderliğinde gerçekleşen yatırım turunda 125 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, aldığı yatırımı özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa'da, onaylanmış ve geri ödemeli nöro-rehabilitasyon platformunun ticarileştirilmesini hızlandırmak ve pazar erişimini artırmak için kullanacak. Ayrıca nöro-onarıcı portföyünü, akut inme, Parkinson, Alzheimer, travmatik beyin hasarı, multipl skleroz ve yaşlanma da dahil olmak üzere ek endikasyonlarda daha fazla sistem geliştirme ve klinik denemeler yoluyla genişletecek.

İsviçre merkezli MindMaze, hastaları tedavi etmek ve iyileştirmek için dijital değerlendirmeler ve terapötikler sağlayan dijital bir nöroterapötik platform. Sinirsel iyileşmeyi teşvik etmek için tıbbi sınıf sanal gerçeklik ürünleri geliştiriyor; ayrıca VR, bilgisayar grafikleri, beyin görüntüleme ve sinirbilimi birleştiren sezgisel insan makine arayüzleri oluşturmak için bir platform geliştiriyor.

MindMaze, hastalara rehabilitasyon uzmanı tarafından reçete edilen kişiselleştirilmiş bir egzersiz rejimini takip etmelerini sağlayan, iyileşme hedeflerini destekleyen ilgi çekici ve motive edici sanal gerçeklik rehabilitasyon programları sağlayan MindMotionPRO hizmetine sahip. Klinisyenlerin bir dizi terapinin dozunu ve modalitesini tasarlama ve kişiselleştirme yeteneğini destekliyor ve hastanelere rehabilitasyon tedavisinin sunumunu optimize etme yeteneği sağlıyor. Şirketin ayrıca MindMotion Go, MindPod, TOAP Run adlı ürünleri bulunuyor.

MindMaze şu anda yaklaşık doksan sağlık hizmeti sağlayıcısı ile iş birliği yapıyor ve sekiz klinik endikasyonda üç FDA izni ve dört CE işareti almış bir ürün portföyüne sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.